Bananin kruh
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Bananin kruh

SESTAVINE:
* 240g polnozrnate moke
* 1 žlička pecilnega praška
* Ščepec soli
* 113g masla
* 150g eritritola
* 2 jajci
* 3 banane

OPIS POSTOPKANajprej segrejemo pečico na 175 stopinj C ter pekač za kruh obložimo s peki papirjem.

V veliki skledi združimo moko, pecilni prašek in sol. V drugi posodi stepemo skupaj maslo in eritritol. V mešanico vmešamo še jajca in zmečkane banane. Celotno mešanico dodamo v posodo s suhimi sestavinami in vmešamo. Testo vlijemo v pekač za kruh. Pečemo približno 1 uro. Ko je kruh pečen ga ohladimo in postrežemo. Postrežemo ga lahko samostojno ali pa z arašidovim/čokoladnim namazom.

RECEPT PRIPRAVILA: Klara Rutar

* 240g polnozrnate moke * 1 žlička pecilnega praška * Ščepec soli * 113g masla * 150g eritritola * 2 jajci * 3 banane
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.