Mangov puding

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:
* 125 ml mleka
* 125 ml manga
* 1 čajna žlička javorjevega sirupa
* 1 čajna žlička vanilije
* 80 ml vode
* 1 jedilna žlica eritritola
* 2 čajni žlički konjaka glukomanana

OPIS POSTOPKA: Mango olupi in ga spasiraj, da nastane gosta masa. V posodi zagrej mleko, dodaj spasiran mango, javorjev sirup ter vanilijo. Na nizki temperaturi kuhaj 3 minute. V posodi zmešaj vodo, eritritol in glukomanan. Mešanico vlij v posodo z mangom in dobro mešaj toliko časa, da nastane puding. Maso vlij v posodice in postavi v hladilnik vsaj za 2 uri. Puding lahko okrasiš s cimetom, sadjem ali z oreščki.

ČAS PRIPRAVE: 20 minut
RECEPT PRIPRAVILA: 
Ana Krivec - Zdravo z Ano

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek