Trikrat pečeno pecivo

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

Odlična sočna sladica osvežilnega okusa. Tako enostavna za pripravo, da ne more ne-uspeti :)

SESTAVINE: 
Za biskvit:
*250g polnozrnatih albert keksov
*200g arašidovega masla

Za prvo plast:
*500g puste skute
*4 jajca
*100 g sladila eritritol
*1 velika žlica proteinskega praška vanilija

Za drugo plast:
*2 veliki kisli smetani
*70 g sladila eritritol

OPIS POSTOPKA: Za biskvit zmeljemo albert kekse, maslo pa zmehčamo (v mikrovalovki ali nad vročo vodo) in ga dodamo k zmletim keksom. Zmešamo v maso in razporedimo po pekaču, ki smo ga prehodno rahlo premazali s kokosovim oljem. Pečemo na 180 stopinj 10 minut. Pustimo, da se rahlo ohladi.

Za prvo plast zmešamo vse zgoraj naštete sestavine v gladko zmes. To prelijemo po rahlo ohlajenemu biskvitu in pečemo na 180 stopinj 25 minut. Pustimo, da se rahlo ohladi.

Za drugo oziroma zgornjo plast zmešamo vse sestavine v gladko zmes. Prelijemo po rahlo ohlajeni prvi plasti in pečemo na 180 stopinj 10 minut.
Pri sobni temperaturi pustimo celotno pecivo, da se ohladi, nato pa ga za nekaj ur (ali še bolje čez noč) postavimo v hladilnik.

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Natalija

Odlična sočna sladica osvežilnega okusa. Tako enostavna za pripravo, da ne more ne-uspeti :) SESTAVINE: Za biskvit:*250g polnozrnatih albert keksov*200g arašidovega masla Za prvo plast:*500g puste skute*4 jajca*100 g sladila eritritol*1 velika žlica proteinskega praška vanilijaZa drugo plast:*2 veliki kisli smetani*70 g sladila eritritolOPIS POSTOPKA: Za biskvit zmeljemo albert kekse, maslo pa zmehčamo (v mikrovalovki ali nad vročo vodo) in ga dodamo k zmletim keksom. Zmešamo v maso in razporedimo po pekaču, ki smo ga prehodno rahlo premazali s kokosovim oljem. Pečemo na 180 stopinj 10 minut. Pustimo, da se rahlo ohladi. Za prvo plast zmešamo vse zgoraj naštete sestavine v gladko zmes. To prelijemo po rahlo ohlajenemu biskvitu in pečemo na 180 stopinj 25 minut. Pustimo, da se rahlo ohladi. Za drugo oziroma zgornjo plast zmešamo vse sestavine v gladko zmes. Prelijemo po rahlo ohlajeni prvi plasti in pečemo na 180 stopinj 10 minut. Pri sobni temperaturi pustimo celotno pecivo, da se ohladi, nato pa ga za nekaj ur (ali še bolje čez noč) postavimo v hladilnik.RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Natalija Za biskvit zmeljemo albert kekse, maslo pa zmehčamo (v mikrovalovki ali nad vročo vodo) in ga dodamo k zmletim keksom. Zmešamo v maso in razporedimo po pekaču, ki smo ga prehodno rahlo premazali s kokosovim oljem. Pečemo na 180 stopinj 10 minut. Pustimo, da se rahlo ohladi. Za prvo plast zmešamo vse zgoraj naštete sestavine v gladko zmes. To prelijemo po rahlo ohlajenemu biskvitu in pečemo na 180 stopinj 25 minut. Pustimo, da se rahlo ohladi. Za drugo oziroma zgornjo plast zmešamo vse sestavine v gladko zmes. Prelijemo po rahlo ohlajeni prvi plasti in pečemo na 180 stopinj 10 minut. Pri sobni temperaturi pustimo celotno pecivo, da se ohladi, nato pa ga za nekaj ur (ali še bolje čez noč) postavimo v hladilnik.
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek