Čoko torta brez moke in sladkorja

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:
* 375 g čokolade, 80 %
* 130 g mandljeve moke
* 75 g mletih orehov
* 100 g eritritola
* 3 žlice medu
* 120 g masla
* 2 žlici mleka
* 6 jajc
* 1 žlička vaniljinega izvlečka

OPIS POSTOPKA: 
1. Maslo in čokolado stopimo ter vlijemo v posodo v katero dodamo mandljevo moko, zmlete orehe, vaniljev izvleček, eritritol, med in 6 jajc.
2. Vse skupaj zmešamo s paličnim mešalnikom ter maso vlijemo v tortni model ali pekač.
3. Pečemo na 170 stopinj približno 30 min.
4. Torto postrežemo z čokolado in malinami. Zelo okusna pa je tudi z borovnicami in smetano.

RECEPT PRIPRAVILA: 
Taja Cekuta

 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek