Brezplačna eknjiga
close

Mesec razstrupljanja telesa. Preveri akcijske cene in nasvete >>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

Sugar Sweet

Sugar Sweet

Blagovno znamko SugarSweet je ustanovil Peter Bukovnik, ki je širši javnosti poznan kot prvi vegetarijanski bodybuilding-fitness tekmovalec v Sloveniji in vsestranski športnik. 

Peter Bukovnik se že od petnajstega leta starosti ukvarja s športom in preučevanjem vpliva prehrane na športne rezultate in zdravje na splošno. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami, znanjem o prehrani in nasveti je kot osebni trener mnogim ljudem pomagal priti ponovno do zdravja in želenega telesnega izgleda. 

Z ustanovitvijo blagovne znamke SugarSweet se mu je izpolnila njegova dolgoletna želja, saj je tako, kot pri sebi, opazil tudi pri drugih ljudeh, da umetna sladila in sladkor negativno vplivajo na zdravje, počutje, športne dosežke, procent telesne maščobe, telesni izgled,... V iskanju rešitve tega problema in kot privrženec naravnega bogastva je že pred leti zapazil rastlino stevijo in njene sladke izvlečke.

Leta 2010 je sprejel odločil, da bo večino svojega časa posvetil razvoju projekta SugarSweet in vsem oboževalcem sladkega okusa ponudil to naravno in zdravo sladilo, ki bi zadovoljilo njihov gurmanski užitek in ohranilo zdravje.

Po letu trdnega dela in poglobljenega izobraževanja o rastlini steviji je nastala blagovna znamka SugarSweet, ki jo poleg želje, da pomaga čim večjemu številu ljudi, odlikujejo tudi kvalitetne surovine in visoki standardi proizvodnje.

 

Mreža Seznam
 • Brez glutena Brez laktoze Slovensko Vegansko
  Podrobnosti
  Stevia sladkor SugarSweet 1:2 400g (2x slajša kot sladkor)

  Stevia sladkor SugarSweet 1:2 400g (2x slajša kot sladkor)

  Redna cena: 13,99 €

  SugarSweet je prvi slovenski naravni in brezkalorični nadomestek sladkorja. Je unikatne recepture in pri pripravi jedi nadomesti sladkor brez opazne razlike glede okusa in teksture. Ker kljub sladkosti nima kalorij je zelo uporaben pri hujšanju. 
loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.