zapri

Teden daril ❤ Preveri akcijske cene >>>

Košarica
slovenian

Tinca Malinca
ti vedno z veseljem pomaga in svetuje!

info@malinca.si

051 244 557
7.99 EUR

Malinca Maca Coffee mix iz ekološke pridelave 200g

Maca Coffee Mix iz ekološke pridelave nadomešča pravo kavo oz. druge umetne energijske napitke. Vsebuje kokosov sladkor, maco in surov kakav iz ekološke pridelave. Za pripravo približno 30 kavic. 

Na voljo: Izdelek je na zalogi

Redna cena: 8,99 €

Akcijska cena: 7,99 €

Nagradne točke Z nakupom pridobiš 8 točk zvestobe. 8 točk = 0,40 €.


MSM - mineral mlepote

  • Maca Coffee mix iz ekološke pridelave 200g
  • Slike strank
  • Slike strank
  • Slike strank
  • Slike strank
  • Slike strank
  • Slike strank
  • Slike strank

Maca Coffe mix iz ekološke pridelave nadomešča pravo kavo oz. druge umetne energijske napitke. Mešanica mace, kakava in kokosovega sladkorja poskrbi, za prijeten okus. Maca coffe mix ne bo povzročila odvisnosti. Ena embalaža zadostuje za pripravo približno 30 napitkov. Maca coffe mixa se pogosto poslužujejo športniki in tisti, ki se želijo odvaditi od pitja prave kave.

SESTAVINE: 

1. Maca uspeva na več kot 4000 metrih nadmorske višine, kjer jo obirajo ročno, uporabi pa se njen gomolj. Gre za izredno odporno in trdoživo rastlino, ki se je morala prilagoditi mnogim vremenskim razmeram, takšne rastline pa imajo vedno dobre učinke na človekovo zdravje. Več o maci si lahko preberete TUKAJ.

2. Pravi kakav se pridobiva iz kakavovih zrn. Kakav v prahu je narejen v postopku hladnega stiskanja, brez pregrevanja, obsevanja in kakšnih dodatkov ter nežnega mletja kakavovih zrn. Pridelovalci pozorno pogledajo njegovo pridelavo od polja do končnega izdelka. Skrben postopek poskrbi, da kakav v prahu ostane bogat s hranili in značilnega polnega okusa. Več o kakavu si lahko preberete TUKAJ.

3. Kokosov sladkor je oblika naravnega sladila, ki se pridobiva iz svežega nektarja sladkih vodenih cvetov z vrha kokosove palme po tradicionalnem načinu proizvodnje v Indoneziji. Gre za eno izmed najbolj popularnih naravnih sladil, le ta pa so znana po tem, da je zdrav nadomestek vsesplošno razširjenemu belemu sladkorju. Več o kokosovem sladkorju si lahko preberete TUKAJ.

Uporaba Maca Coffe mix-a iz ekološke pridelave

1 do 2 čajni žlički Maca coffee mix-a prelijte z 1 dcl vroče vode ali mleka (ovsenim, riževim, mandljevim ...). Na koncu dobro premešajte. Po želji sladkajte s kokosovim sladkorjem ali s kakšnim drugim naravnim sladilom. Mešanico lahko dodamo tudi h kosmičem, jogurtu ali v smuti. 

Sestavine: maca iz ekološke pridelave, kakav v prahu iz ekološke pridelave, kokos sladkor iz ekološke pridelave.  

Neto količina: 200 g
Proizvedeno: Slovenija

EKO – pomeni, da ima izdelek certifikat Evrolist, ki zagotavlja, da je minimalno 95 % sestavin izdelka, ki so kmetijskega izvora pridelanih ekološko (pridobitev zahteva izpolnjevanje strogih evropskih predpisov).

Več o Maca Coffee mix iz ekološke pridelave 200g najdeš spodaj

O blagovni znamki Malinca

NASTJINA ZGODBA - Začelo se je v 3. razredu osnovne šole, ko so nas seznanili s prehrambeno piramido. Ja, tisto, ki nas uči, da moramo pojesti največ kruha in škroba ... več

Prikaži vse artikle blagovne znamke Malinca

Komentarji o Maca Coffee mix iz ekološke pridelave 200g

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.