VIDEO: Tiramisu z Maco v kozarčku
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

VIDEO: Tiramisu z Maco v kozarčku

SESTAVINE:
* 1,5 zvrhane žlice Maca coffe mix
* 75 g bebe piškotov
* 5 žlic mascarpone sira
* 100 ml sladke smetane
* aroma vanilije
Happy Cacao mix za posip

OPIS POSTOPKA: V kozico natočiš eno skodelico vode in jo segreješ. Ko zavre jo umakneš in dodaš 1 zvrhano žlico in pol Maca coffe mix-a. Vse skupaj ponovno pristaviš na ogenj trikrat zavreš (gladina tekočine se trikrat dvigne do roba kozice).

Bebe piškote nalomiš na koške, jih pomočiš v kavo z obeh strani in zložiš v kozarčke. Nato v skledo daš 5 žlič maskarponeja in z ročno metlico premešaš ter počasi vmešaš še 5 žlic že stepene smetane. Dodaš še malo vaniljeve arome ter kremo nadevaš v kozarčke. Narediš tri plasti namočenih piškotov in kreme.

Posuješ s kakavom v prahu in postrežeš tale tiramisu s čokoladnim pridihom!

ČAS PRIPRAVE: 15 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca

* 1,5 zvrhane žlice Maca coffe mix * 75 g bebe piškotov * 5 žlic mascarpone sira * 100 ml sladke smetane * aroma vanilije * Happy Cacao mix za posip  V kozico natočiš eno skodelico vode in jo segreješ. Ko zavre jo umakneš in dodaš 1 zvrhano žlico in pol Maca coffe mix-a. Vse skupaj ponovno pristaviš na ogenj trikrat zavreš (gladina tekočine se trikrat dvigne do roba kozice). Bebe piškote nalomiš na koške, jih pomočiš v kavo z obeh strani in zložiš v kozarčke. Nato v skledo daš 5 žlič maskarponeja in z ročno metlico premešaš ter počasi vmešaš še 5 žlic že stepene smetane. Dodaš še malo vaniljeve arome ter kremo nadevaš v kozarčke. Narediš tri plasti namočenih piškotov in kreme. Posuješ s kakavom v prahu in postrežeš tale tiramisu s čokoladnim pridihom!
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.