zapri

Dnevi izdelkov primernih za LCHF ❤ Preveri akcijske cene >>>

Košarica
slovenian

Tinca Malinca
ti vedno z veseljem pomaga in svetuje!

info@malinca.si

051 244 557
13.99 EUR

Raw chocolate Kakavovo maslo iz ekološke pridelave 240g

Kakavovo maslo lahko uporabljate pri vaših najljubših čokoladnih receptih, za masažo, kot kremo za preprečevanje suhe srbeče kože in za nego suhih in razpokanih ustnic. 

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
E-pošta
  (Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)
 
13,99 €

Kakavovo maslo iz ekološke pridelave 240g

  • kakavovo maslo iz ekološke pridelave
  • kakavovo maslo
  • Domača čokolada
  • Slike strank

Hladno stiskano kakavovo maslo iz ekološke pridelave lahko uporabljate pri vaših najljubših čokoladnih receptih, za masažo ali za vlažitev suhe kože in razpokanih ustnic. Hladno stiskano maslo, narejeno iz kakavovih zrnc je vir vseh kakavovih izdelkov. Uporablja se ne le kot sestavina v vaših najljubših sladicah, temveč tudi v kozmetične namene. Zaradi svojih vlažilnih lastnosti in sposobnosti, da se hitro topi pri telesni temperaturi, je odlično sredstvo proti suhi srbeči koži in suhim razpokanim ustnicam.

Rahlo dišeče kakavovo maslo je posebej priporočljivo uporabljati poleti, ker odlično vlaži in regenerira kožo, da je po sončenju oziroma izpostavljenosti soncu le-ta negovana, mehka in prožna. Odlično je tudi po sončenju v primeru, ko nas sonce nekoliko preveč opeče. Z njim se lahko na namažemo takoj po sončenju ali zvečer po tuširanju.

Kakavovo maslo nima UV faktorja, a je zelo dobrodošla nega za kožo, ki potrebuje dodatno vlago in razvajanje, še posebej ko je izpostavljena soncu ali drugim vremenskim vplivom, ki bi jo lahko izsušili ali poškodovali. Priporočamo, da kakavovo maslo uporabljate po sončenju in/ali med sončenjem v kombinaciji s kremo z zaščitnim faktorjem. Izogibajte pa se sončenju med 12. in 16. uro!

Kakavovo maslo je tako idealno za nego kože na morju.

Uporaba hladno stiskanega kakavovega masla iz ekološke pridelave

Za uporabo v kulinariki običajno potrebujemo stopljenega, najlažje pa ga stopimo nad parno kopeljo. Stopljenega nato dodajamo v čokoladne  napitke, peciva,sladolede ali ga uporabimo kot osnovo za izdelavo čokolade. Druga možnost uporabe kakavovega masla je za nego telesa. V ta namen ga uporabljamo v njegovi trdni obliki. S kosom kakavovega masla se lahko namažemo po telesu, najbolje tik po prhanju ali kopanju, ko se bo maslo najlepše topilo.

Sestavine: 100 % ekološko pridelano hladno stiskano deviško kakavovo maslo.
Hranilna vrednost na 100 g: energija 3677 kJ / 894 kcal, maščobe 99.1g – od tega nasičene  63.7 g,  ogljikovi hidrati 0.3 g, beljakovine 0.3 g, sol 0.2 g

Neto količina: 240 g
Poreklo:  Peru

Pakirano v prostorih, kjer so lahko prisotni tudi oreščki. 

EKO – pomeni, da ima izdelek certifikat Evrolist, ki zagotavlja, da je minimalno 95 % sestavin izdelka, ki so kmetijskega izvora pridelanih ekološko (pridobitev zahteva izpolnjevanje strogih evropskih predpisov).

Več o Kakavovo maslo iz ekološke pridelave 240g najdeš spodaj

O blagovni znamki Raw chocolate

Vse se je začelo z nekaj nedolžnimi poskusi v kuhinji :) Ko je odkril zdravilne lastnosti surove hrane se je Linus - ustanovitelj in poznavalec čokolade, odločil, da razišče, kaj  vse je mogoče narediti in ustvariti s surovim kakavom. več

Prikaži vse artikle blagovne znamke Raw chocolate

Komentarji o Kakavovo maslo iz ekološke pridelave 240g

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.