Brezplačna eknjiga
close

Dnevi brezplačne dostave. Preveri >>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!
49.97 EUR
Malinca

Paket Vital

Paket vsebuje Malincine Imunobiotike, bio magnezij in bio spirulino. Gre za popolno kombinacijo izdelkov, ki omogočajo, da tvoje telo dobi vsa hranila in druge snovi, potrebne za zdrav življenjski slog.

64,93 €

49,97 €

 • Imunobiotiki za odrasle vsebujejo 100 % čiste žive bakterije. Sestavlja jih 16 edinstvenih mikrobioloških bakterijskih sevov, ki zagotavljajo kar 20 milijard živih kultur na kapsulo.  

 • Magnezij iz ekološke pridelave je prvo prehransko dopolnilo v Sloveniji z ekološkim certifikatom. Gre za popolnoma naraven izdelek, ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

 • Spirulina v tabletah iz ekološke pridelave vsebuje od 65 % rastlinskih proteinov (beljakovin) in vseh 8 esencialnih aminokislin ter vseh 18 aminokislin skupaj. 

Na voljo: Izdelek je na zalogi

Predviden čas dostave: sreda, 8. 4. 2020

Skrbiš za svoje zdravje?

Da bi bili zdravi, je pomembno, da v telo vnesemo tiste snovi, ki telo podpirajo, da ostane zdravo. Pomembno vlogo pri tem igra tudi zdravo črevo, ki je sposobno absorbirati vse vitamine in minerale, ki jih potrebujemo, da bi telo delovalo, kot mora delovati.

Ko poskrbimo za to, da črevo lahko absorbira vse, kar telo potrebuje, pa moramo te snovi tudi vnesti v telo.

In katere so tiste snovi, ki večini primanjkujejo? 

Največkrat pride do pomanjkanja pomembnih mineralov, kot sta magnezij in železo in da bi ju telo dobilo dovolj, ju je najbolje dodati v naravni obliki.

Najboljše je pač tisto, kar nam ponudi narava, saj je telo tudi najbolj prilagojeno temu, da dobi potrebne snovi iz hrane oz. naravnih virov. 

Paket, ki vsebuje Malincine Imunobiotike, bio magnezij in bio spirulino je popolna kombinacija izdelkov za vse, ki jim je zdravje resnično pomembno

1. Imunobiotiki

Imunobiotiki za odrasle vsebujejo 100 % čiste žive bakterije, ki delujejo na prebavo in črevesno mikrofloro. Sestavlja jih 16 edinstvenih mikrobioloških bakterijskih sevov, ki zagotavljajo kar 20 milijard živih kultur na kapsulo.  

Malincini imunobiotiki za odrasle so prehransko dopolnilo najvišje kakovosti. Zavarovani so s posebno kapsulo, ki jim omogoča, da se aktivirajo šele ko prispejo v črevesje (Delayed Release oz. zapozneli učinek delovanja). 

Kaj dela Imunobiotike tako posebne?

 • 16 edinstvenih bakterijskih  sevov (pri sevih je tako kot število pomembna tudi prava kombinacija le-teh),
 • 20 milijard živih kultur na kapsulo,
 • popolna mešanica mikrobioloških bakterij,
 • vsebujejo fruktooligosaharidi in rastlinski inulin – hrano za mikrobiološke bakterije, ki je nujna za uspešno delovanje koristnih bakterij v črevesju,
 • odpornost na kisline in žolč,
 • DR HPMC kapsula (Delayed Release) poskrbi, da mešanica mikrobioloških bakterij pride do svoje cilja – tankega črevesja,
 • primerno za vegetarijance in vegane,
 • ne vsebujejo GSO (gensko spremenjenih organizmov), soje, mleka in glutena.

Ker bi lahko rekli, da smo zdravi toliko, kot je zdravo naše črevo, je za ohranjanje ravnovesja črevesne mikroflore Imunobiotike priporočljivo uživati vsaj dva meseca in kuro po potrebi ali spremembah letnih časov ponavljati. 

Uporaba: Priporočljiva je ena kapsula dnevno, ki jo zaužijemo pred kosilom ali večerjo. Kapsulo zaužijemo s kozarcem vode ali čaja.

2. Magnezij iz ekološke pridelave

Magnezij je četrti najbolj zastopan mineral v človeškem telesu. Vsebuje ga vsaka celica, žal pa ga s hrano pogosto ne zaužijemo dovolj. Neuravnotežena prehrana, stres in drugi dejavniki, s katerimi se žal vsi soočamo, privedejo do pomanjkanja in pogosto se niti ne zavedamo, da imamo to težavico. 

Ker so naravni in organski viri mineralov človeku najbolj prijazni, smo v Malinci poskrbeli za prav takšen magnezij.

Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) navaja, da magnezij:

 • prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,
 • prispeva k sproščanju energije pri presnovi,
 • prispeva k delovanju živčnega sistema,
 • prispeva k delovanju mišic,
 • prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju,
 • prispeva k ohranjanju zdravih kosti,
 • prispeva k ohranjanju zdravih zob.

Magnezij iz naravnega vira in z ekološkim certifikatom poskrbi za to, da so tvoje dnevne potrebe po tem izredno pomembnem mineralu pokrite.

Gre za čisto prvi popolnoma naraven in ekološko pridelan magnezij v Sloveniji, pridobljen iz 100 % morske trave. Gre za vrsto Ulva lactuca, ki je bogata z magnezijem in drugimi pomembnimi snovmi, kot sta kalcij in železo. 

Uporaba: Priporočena dnevna količina prehranskega dopolnila Magnezij iz ekološke pridelave sta 2 kapsuli na dan. Z nekaj tekočine zaužijte obe kapsuli skupaj pred katerimkoli obrokom.

3. Spirulina iz ekološke pridelave (200 tablet)

Spirulina v tabletah iz ekološke pridelave je modrozelena klorofilna alga z veliko vsebnostjo beljakovin. Modrozelena barva je posledica klorofila (zelena) in fikocianina (modra) v celični strukturi. Predstavlja eno najstarejših oblik življenja na Zemlji.

Za moč in vzdržljivost so jo uporabljali že Azteki, ki so ji pripisovali zdravilno moč. Zaradi njenega prehranskega profila jo je NASA vključila v prehrano astronavtov, po njej pa zelo radi posegajo tudi športniki in ljudje z aktivnim življenjskim slogom. 

Spirulina vsebuje 100 x več vitamina A kot korenje, 6 x več beljakovin kot jajca, 50 x več železa kot špinača, 7 x več kalcija kot mleko in 10 x več kalija kot zelenjava, zaradi česar je res osupljivo živilo in eden najbolj uravnoteženih virov hranil.

Uporaba: 2-krat dnevno zaužijemo po 2 tableti (skupaj je to 2 g spiruline dnevno) s kozarcem vode, čaja ali z naravnim sokom ob zajtrku in kosilu. 

EKO – izdelek iz ekološke pridelave - pomeni da je minimalno 95 % sestavin izdelka, ki so kmetijskega izvora pridelanih ekološko (pridobitev zahteva izpolnjevanje strogih evropskih predpisov).

Napišite svoje mnenje o: Paket Vital

Tvoj paket bo pri tebi v nekaj dneh! Če naročiš paketek do 13 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri tebi. Drugače pa se trudim, da vsa naročila prejeta po 13 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan. 

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

 • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 10 € brezplačna dostava. Do 9,99 € je strošek dostave 2,99 €. 
 • osebni prevzem v fizični trgovini Malinca v Velenju: je trenutno na voljo samo 3x tedensko, in sicer v ponedeljek, sredo in petek med 13 in 15 uro pred trgovino Malinca. 

Te zanima, kako nato pride paketek do tebe?

 • dostava preko Pošte Slovenija: Pred dostavo boš prejel/a 2 SMS-a. Prvega ko paket odpošljemo, kjer imaš tudi možnost spremeniti naslov, mesto in/ali datum dostave. Mogoče je, da te bo poštar pred dostavo tudi poklical. Drugi SMS dobiš na dan dostave. V primeru, da te v času dostave ne bo doma, ti bo poštar pustil listek s številko paketa in naslovom najbližje pošte, kjer lahko paket prevzameš z osebnim dokumentom v roku 15 dni. V primeru, da ti listka poštar ne pusti oz. da ga izgubiš lahko paket vseeno osebno prevzameš na pošti s sladilno številko, ki jo dobiš v SMS sporočilu.
 • osebni prevzem v fizični trgovini Malinca v Velenju: tvoj paketek bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzameš v trgovini Malinci. Nahajamo na Cesti Františka Foita 10 v Velenju (pritličje bloka za Pekarno Presta). Za vsak slučaj te še obvestimo preko SMS-a, da je paketek pripravljen.

Na izbiro imaš 5 različnih plačilnih metod:

 • pačilo po povzetju paketka, (Poštarju lahko paket plačaš z gotovino, v večjih krajih tudi s kartico (pri tem se ne računa nobena provizija). V primeru prevzema paketa na Pošti lahko paket poravnate z gotovino ali kartico.) 
 • plačilo po predračunu (UPN nalogu),
 • plačilo s kartico  (Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro),
 • plačilo z VALÚ Moneta,
 • plačilo preko Paypala.
:

Zraven Paket Vital priporočamo tudi

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.