Brezplačna eknjiga
close

NOVO! Vitamin D3 v paketu 1+1 Gratis >>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!
24.97 EUR
malinca priporoča
Malinca

Magnezij iz ekološke pridelave 60 kapsul + brezplačna dostava

Magnezij iz ekološke pridelave je prvo prehransko dopolnilo v Sloveniji z ekološkim certifikatom. Gre za popolnoma naraven izdelek, ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Redna cena: 24,97 €

Nagradne točke Z nakupom pridobiš 23 točk zvestobe. 23 točk = 1,15 €.

Na voljo: Izdelek je na zalogi

Predviden čas dostave: pondeljek, 1. 6. 2020

Magnezij – pomemben element, ki ga večini (pre)pogosto primanjkuje

Mnoge študije kažejo, da je magnezij element, ki ga ljudem izredno pogosto primanjkuje.

Gre za četrti najbolj zastopan mineral v človeškem telesu. Vsebuje ga vsaka celica, žal pa ga s hrano pogosto ne zaužijemo dovolj.

Neuravnotežena prehrana, stres in drugi dejavniki, s katerimi se žal vsi soočamo, privedejo do pomanjkanja in pogosto se niti ne zavedamo, da imamo to težavico.

Kako veš, da ti primanjkuje magnezija?

Se kdaj soočaš s krči v mečih, ki so posledica treningov, trzanjem mišic, s sindromom nemirnih nog? Te kdaj mučijo pogosta utrujenost, migrene, imaš težave s PMS-jem ali pa se vsak dan srečuješ s stresom?  

Vse to  lahko kaže na pomanjkanje magnezija. 

Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) navaja, da magnezij:

 • prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,
 • prispeva k ravnotežju elektrolitov,
 • prispeva k sproščanju energije pri presnovi,
 • prispeva k delovanju živčnega sistema,
 • prispeva k delovanju mišic,
 • ima vlogo pri sintezi beljakovin,
 • prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju,
 • prispeva k ohranjanju zdravih kosti,
 • prispeva k ohranjanju zdravih zob,
 • ima vlogo pri delitvi celic.

Magnezij torej igra izredno pomembno vlogo v človeškem telesu, zato ga lahko ob sumu pomanjkanja ali za preprečevanje le-tega dodajamo tudi v obliki prehranskih dopolnil. Telo ga namreč samo ne more izdelati.

Prehranska dopolnila z magnezijem

Večina prehranskih dopolnil z magnezijem je ustvarjena umetno in pogosto gre za okside ali karbonate, ki jih telo slabo absorbira, kar potrjuje študija, ki so jo pod okriljem univerze izvedli v belgijskem Ghentu na oddelkih za šport in farmacijo. Naravni viri mineralov so vezani na druge organske spojine in jih telo zato lažje razgradi in uporabi, žal pa naravne hrane z magnezijem zaužijemo premalo.

In ravno zato, ker so naravni in organski viri mineralov človeku najbolj prijazni, smo v Malinci poskrbeli za prav takšen magnezij.

Magnezij iz naravnega vira in z ekološkim certifikatom poskrbi za to, da so tvoje dnevne potrebe po tem izredno pomembnem mineralu pokrite.

Prehransko dopolnilo z ekološkim certifikatom

Se sprašuješ, kako lahko ima prehransko dopolnilo ekološki certifikat, in to celo takšen mineral, kot je magnezij?

Čisto preprosto! Zato, ker gre za magnezij, kot ga Slovenija še ne pozna! 

Je čisto prvi popolnoma naraven in ekološko pridelan magnezij v Sloveniji. 

Tvoj nov magnezij je pridobljen iz 100 % morske trave. Gre za vrsto Ulva lactuca, ki je bogata z magnezijem in drugimi pomembnimi snovmi, kot sta kalcij in železo. Potencial, ki ga imajo morske alge v človekovi prehrani je že dolgo znan, raziskave pa so objavljene tudi v publikaciji International food research journal.

Malincin magnezij iz ekološke pridelave je:

 • 100 % naraven
 • Veganski
 • Brez glutena
 • Brez laktoze
 • Brez sladkorjev, polnil in drugih dodatkov

Magnezij iz narave

Magnezij je v pravzaprav kovina, a je v naravi nikoli ne najdemo v obliki samostojnega elementa. Vedno je namreč vezan na druge snovi, kot so npr. aminokisline. Dober naravni vir so rastline, a je treba poiskati take, ki ga vsebujejo dovolj, da lahko z njihovo pomočjo pokrijemo dnevne potrebe po tem pomembnem mineralu.

In kje se v rastlini nahaja največ magnezija?Magnezij v klorofilu

Magnezij je tisti element, brez katerega ne bi bilo fotosinteze. Nahaja se namreč v sredini molekule klorofila. Klorofil pa se nahaja v zelenih rastlinah. Čudovite živo zelene barve je tudi alga Ulva lactuca, ki za to, da je lahko takšne barve potrebuje veliko magnezija, ki ji omogoča fotosintezo.

Zakaj ravno morska trava?

Ulva lactuca je morska trava oz. oblika morske solate, njeni zeleni listi pa po obliki in barvi močno spominjajo na solato z vrtov. Je eno najpomembnejših živil, ki jih daje morje. Tej morski travi bi lahko rekli tudi morska zelenjava.  

Vsebuje pomembne snovi, ki so za človeka zelo hranljive. Tako v tej zeleni algi najdemo železo, vitamin C, vitamin B12, veliko prehranskih vlaknin in beljakovine. Kot živilo jo pogosto uporabljajo v raznih juhah, kot je japonska miso juha, in tudi v solati.

Zato, da alge ne bi vsebovale neželenih snovi, kot so težke kovine, je izredno pomembno, da so za uživanje gojene na ekološki način. In ekološka je tudi z magnezijem bogata morska trava, ki je glavna sestavina Malincinih naravnih magnezijevih kapsul.

Uporaba Magnezija iz ekološke pridelave

Priporočena dnevna količina prehranskega dopolnila Magnezij iz ekološke pridelave sta 2 kapsuli na dan. Z nekaj vode zaužijte obe skupaj pred jedjo.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine: izvleček morske trave* (morska alga Ulva lactuca), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza, rastlinskega izvora), riževi otrobi*, izvleček riža*, riževa lupina*, gostilo: gumi arabika*, sončnično olje*. *sestavine iz kontrolirane ekološke pridelave

2 kapsuli (priporočena dnevna količina) vsebujeta 225 mg magnezija (60 % PDV*)

*PDV – priporočen dnevni vnos

Opozorilo: Ob preobčutljivosti ali alergiji na katero od sestavin tega izdelka ali v primeru jemanja zdravil se pred uporabo posvetuj s svojim zdravnikom. 

Shranjevanje: Izdelek hranite na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi in toploti.

Neto količina: 60 kapsul 

Poreklo: Slovenija

Najbolj pogosta vprašanja

 • Zakaj je ta magnezij drugačen od ostalih?

Največkrat na tržišču najdemo pripravke z magnezijevim oksidom, ki pa se slabo absorbirajo. Poznana je tudi magnezijeva sol, imenovana magnezijev sulfat, tudi klorid. Ker deluje močno odvajalno, za uživanje ni najbolj primerna. Poleg vseh drugih vrst je dobro poznan tudi magnezijev citrat, ki ima boljšo absorpcijsko možnost. Najbolje pa se absorbira magnezij, ki je vezan na organske spojine. Takšen je tudi naraven magnezij iz morske trave, ki na je del molekule, ki jo telo lažje uporabi.

 • Kako in kdaj ga moram jemati?

Priporočata se dve kapsuli na dan z nekaj vode pred katerimkoli obrokom. Ker magnezij deluje sproščujoče in pomirjevalno, priporočamo jemanje pred večerjo.

 • Za koga je primeren?

Magnezij se priporoča vsem, ki imajo povečane potrebe po tem mineralu. Povečane potrebe imajo športniki, splošno aktivni ljudje, vsi tisti, ki so pod stresom, nosečnice, vegetarijanci, vegani in vsi, ki že kažejo znake pomanjkanja v obliki, krčev, migren, PMS-ja, lahko tudi depresije, utrujenosti …

 • Ali ga lahko uživam v kombinaciji z ostalimi prehranskimi dopolnili?

Magnezij iz ekološke pridelave lahko brez težav jemljemo v kombinaciji z ostalimi Malincinimi dodatki, kot sta Kolagen UP in Imunobiotki. Če jemljete kalcij, poskrbite, da obeh dopolnil ne vzamete ob istem obroku, saj lahko pride do slabše absorpcije. Če jemljete specifična zdravila zaradi kakšne bolezni, se o jemanju dodatkov z magnezijem posvetujete z zdravnikom.

 • Ali izdelek vsebuje gluten in laktozo?

Izdelek je popolnoma veganski, brez glutena, laktoze, sladkorjev in kakršnihkoli dodatkov.

 • Ali je primeren za nosečnice in doječe mamice?

Naravni magnezij iz ekološke pridelave je zaradi povečanih potreb po magneziju za nosečnice in doječe mamice celo zelo priporočljiv.

 • Kako dolgo lahko jemljem magnezij iz ekološke pridelave?

Glede na to, da s hrano običajno zaužijemo premalo magnezija in je pomanjkanje pogosto, je zelo malo verjetno, da bi ga zaužili preveč, zato priporočamo redno jemanje. Pri normalnih potrebah priporočamo 2 kapsuli na dan. Vsi, ki so športno aktivni, potrebujejo magnezija več, zato jim priporočamo uživanje 3 kapsul na dan. 

 • Ali lahko kapsulo odprem in zaužijem le prah?

V primeru težav s požiranjem kapsul lahko kapsulo tudi odprete in vsebino popijete s tekočino.

 • Od katerega leta dalje ga lahko uživamo?

Magnezij iz ekološke pridelave lahko uživajo mladostniki od 14. leta dalje.

 • Ali vsebuje citrat?

Magnezij je popolnoma naraven in je pridobljen iz morske trave, zato citrata, ki je umetna oblika magnezija, ne vsebuje.

 • Zakaj je naravni magnezij boljši od sintetičnega?

Magnezij v naravi nikoli ne nastopa kot samostojen element, ampak ga zaužijemo s hrano. Ko ga zaužijemo iz rastlin, gre za sinergični učinek velikega števila organskih spojin in fitokemikalij, ki telesu omogočajo, da magnezij izkoristi celostno. Umetne različne se običajno slabo absorbirajo ali pa delujejo kot odvajalo, kar številnim ne ustreza.

 • Zakaj priporočate 2 kapsuli na dan (225 mg)?

2 kaspuli na dan priporočamo, ker z uravnoteženo prehrano nekaj magnezija dobimo tudi s hrano, če pa menite, da ga ne zaužijete dovolj, ali pa ste zelo telesno aktivni, potem lahko zaužijete tudi 3 kapsule, s čimer zaužijete polno dnevno priporočeno količino magnezija.

 • Od kod izvira morska trava?

Morska trava oz. alga Ulva Lactuca je ekološko vzgojena in prihaja iz Francije ter Južne Amerike.

 • Ali se lahko predoziraš? Kaj se zgodi, če ga vzameš preveč?

Glede na to, da magnezija zaužijemo prej premalo kot preveč, do predoziranja resnično težko pride. Če že pride do tega, se to lahko zgodi ljudem z okvaro ledvic. Ledvice namreč odvečni magnezij prečistijo iz telesa. Znaki so lahko slabost, bruhanje, driska, težko dihanje, zelo nizek krvni pritisk, vendar je to izredno redko in, kot že rečeno, povezano z drugimi zdravstvenimi stanji. Bolj verjetno je tudi pri jemanju nekaterih posebnih vrst umetnega magnezija. Naraven magnezij na telo deluje bolj celostno in ao tovrstni stranski učinki izredno maloverjetni.

 • Ali magnezij vpliva na prebavo?

Umetni magnezij lahko deluje kot laksativ, to pomeni, da lahko povzroči drisko. Pri naravnem je to manj verjetno, razen pri zelo občutljivih ljudeh, ki se jim lahko pojavi mehkejše blato. Je pa veliko manj verjetno kot pri umetnih različicah magnezija. Občutljivim svetujemo počasno povečevanje doze, da se telo privadi.

 • Po kolikšnem času so vidni rezultati?

Rezultati so v primeru krčev lahko vidni zelo hitro, tudi po treh dneh. Za dolgoročne učinke oz. rezultate pa svetujemo, da vztrajate vsaj mesec dni in tudi potem nadaljujete s kuro.

 • Ali je na voljo tudi v prodajalnah DM?

Magnezij iz ekološke pridelave bo v drogerijah dm mogoče dobiti od januarja 2020 dalje.

Magnezij iz ekološke pridelave na voljo tudi v vseh 84-ih drogerijah DM po Sloveniji, po ceni 24,99 €.

Strankina mnenja

 • Opažam manj bolečin po fizični aktivnosti

  Mnenje napisal Tadeja Sever
  Sporočam, da sem z uporabo magnezija in njegovimi učinki zelo zadovoljna.
  Imela sem konkretne krče v nogah, sploh ponoči, saj sem se konstantno prebujala v bolečinah. Po 2 tednih uporabe magnezijevih kapsul se mi je stanje popravilo, prav tako pa opažam tudi manj bolečin v mišicah po fizični aktivnosti.
  Definitivno lahko povem, da sem zelo zadovoljna, tako da sem sedaj dala magnezije kapsule v uporabo tudi svojemu očetu, ki se bori z bolečimi mišicami v nogah in prav tako krči. Bomo videli, kako bo njemu odgovarjalo. :) Jemljem pa vsak dan po 1 kapsulo in mi je čisto zadosti.
 • Pri ostalih magnzijih me je motilo, da imajo ogromno nepotrebnih primesi

  Mnenje napisal Žana Jurhar
  Z vašim magnezijem sem zelo zadovoljna. Prej sem kupovala razne umetne tablete in praške magnezijevega citrata, vendar so te precej dragi, moti pa me tudi, da vsebujejo toliko drugih nepotrebnih sestavin in moraš vzeti več tablet, če želiš zadostiti potrebno vrednost. Prav zaradi tega, sem nad tem magnezijem tako navdušena, ker vem, da v telo ne vnašam ničesar umetnega, nima nezaželenih stranskih učinkov in je cenovno dostopen, v primerjavi z drugimi umetnimi dopolnili. Sprva sem jemala 2 tableti, vendar pa sem kot aktivna športnica opazila, da je to premalo, zato sedaj jemljem 3, zvečer pred večerjo.
 • Zelo zadovoljna z vašim magnezijem

  Mnenje napisal Tanja Kovač
  Pozdravljeni, zelo sem zadovoljna z vašim magnezijem. To je mineral, ki sprošča energijo, pomaga pri prebavi, odpravlja menstrualne in vse ostale mišične krče in je nepogrešljiva podpora pri sočasnem jemanju zdravil(v mojem primeru AD).
 • S proizvodom sem izredno zadovoljna

  Mnenje napisal Tatjana Veber
  Vaš proizvod sem izbrala, ker sem želela preizkusiti naraven vir magnezija. Kljub temu, da se trudim s prehrano vnesti čim več magnezija, mi ga vedno primanjkuje, kar se pokaže z mišičnimi krči in bolečinami v mišicah med športom.
  S proizvodom sem izredno zadovoljna. Razen tega, da so mišični krči izginili, opažam tudi manj utrujenosti med samim športom, regeneracija je hitrejša in bolje se naspim. Zahvaljujem se vam, ker za nas vedno poiščete najbolj naravne in učinkovite rešitve in vas lepo pozdravljam...
 • Jemljem po dva magnezija dnevno, zaradi fizičnega napora v službi

  Mnenje napisal Tina Sušelj
  Moram povedati da so vsi vasi izdelki super!!! Uporabljam tako magnezij kot imunobiotike. In je res vse super. Ker so stvari naravne, veganske jih z veseljem uporabljam. Jemljem po dva magnezija dnevno, zaradi fizičnega napora v službi.
  Hvala in veliko uspeha z vašimi izdelki se naprej ♥️
 • Adijo nemirno spanje in nemirne noge

  Mnenje napisal Krunica P.
  Po samo nekaj dneh uporabe tega magnezija že čutim spremembe. Končno je bila moja noč mirna in sem lahko spala. Tega se je razveselil tudi moj mož. Nemirne noge in nespečnost me mučita že nekaj časa. Pa so mi priporočili vaš magnezij. Zelo hitro sem ga dobila in iskreno si nisem mislila, da bo tako hitro deloval. Naročila sem še dve škatlici v akciji, ki ste jo imeli in veselim se, da se bom končno rešila teh težav. Hvala Malince <3 !
 • Vsakodnevni glavoboli so minili

  Mnenje napisal Leyla Vovk
  Jaz sem zelo zadovoljna! Imam zeloo redke glavobole, včasih so bili skoraj vsakodnevni. Zmeraj sem imela krče v nogah in odkar ga uporabljam nisem niti enega imela. Ne upam se čisto 100% trdit, ampak meni se zdi da mi malo pomaga tudi pri aknah in koži nasploh .
 • Magnezij je super

  Mnenje napisal Klara Pušnik
  Meni je magnezij super, predvsem pa sem vesela, da je ekološki. Sem trenutno v 25.tednu nosečnosti in ga sedaj že jemljem 3.tedne, počutje je super, nimam težav s krči in tudi mož ga rad vzame kot športnik.
 • Vzamem ga pred treningom

  Mnenje napisal Luka Jager
  Magnezij vzamem pred treningom. Opažam manj krčev in posledično tudi lažje in bolj kvalitetno izvajanje vadbe. Super je ker je popolnima naraven
 • Jemljem ga slab mesec in stanje je veliko boljše

  Mnenje napisal Bojana Kaker
  Vaš magnezij jemljem slab mesec, pa se mi zdi, da se je stanje že lepo popravilo, imela sem krče v nogah, predvsem ponoči. Za vaš magnezij sem se odločila, ker je naraven, bio in sem zelo zadovoljna.
 • Priporočam!

  Mnenje napisal Urša Kolar
  Z magnezijem sem zelo zadovoljna, pomagal mi je zmanjšati utrujenost in tudi spanje se je izboljšalo... Jemljem ga pred večerjo, ker deluje sproščujoče. Priporočam!
 • Z možem imava več energije in sva manj utrujena

  Mnenje napisal Pavla in Kim Hozjan
  Z magnezijem sva oba z možem zelo zadovoljna in ga bova spet naročila. Jemljeva ga kot dve kapsuli dnevno in opazila sva izredno veliko spremembo v počutju. Razen tega imava več energije in sva bistveno manj utrujena. Res top! Hvala za tak Čudovit izdelek!
 • Zelo sem navdušena, hvala. ❤️

  Mnenje napisal Tanja Koritnik
  Res je, pred kratkim sem naročila magnezij in sem z njim zelo zadovoljna.
  Vzamem ga dvakrat dnevno, sem pa imela nekaj dni nazaj ponoči močne krče, tako da sem vzela še enega in presenečena sem bila nad tem, kako hitro mi je pomagal. Zelo sem navdušena, hvala. ❤️Še ga bom naročila. Prav tako sem navdušena nad Imunobiotiki.
 • Kupila sem ga mami, ker so jo ponoči mučili krči

  Mnenje napisal Jožica Vetrih
  Vzela sem ga za mojo mami, ker jo mučijo krči v mišicah, predvsem ponoči
 • Po napornem dnevu prijetno sprosti mišice

  Mnenje napisal Tina Predan
  Z nakupom vašega magnezija sem zelo zadovoljna. Magnezij vzamem zvečer, saj mi po napornem dnevu prijetno sprosti mišice. Prav tako imam občutek da mi zmanjša bolečine ob menstruaciji.
 • Krčev je manj

  Mnenje napisal Jožica Logar
  Magnezij jemljem 2 kapsuli zvečer zaradi krčev po vadbi. Ker so krči občasni bo potrebno malo več časa za objektivo oceno, a se mi zdi da je krčev manj.
 • Krči so bili prej prava mora

  Mnenje napisal Urška Gračner
  Moje mnenje o magneziju je do sedaj odlično!
 • Nisem več tako utrujena

  Mnenje napisal Sara Lebar
  Magnezij sicer jemlen zjutraj pri zajtrku 2 kapsuli, nisem tako utrujena in nimam krčev v mišicah.
 • Mož je opazil, da krčev ni več

  Mnenje napisal Cvetka Ajd
  Magnezij sva jemala oba z možem. On je imel večkrat krče v nogah in nekako po štirih tednih je ugotovil, da jih nima več. Pri sebi nisem opazila večje razlike, verjamem pa, da so mi koristile.
 • Ta magnezij je res odličen.

  Mnenje napisal Doris Rojo
  Ta magnezij je res odličen. Njegove učinke sem začela opažati približno dva tedna po začetku jemanja. Čez dan, predvsem popoldne, ko sem po navadi že izžeta od službe, imam več energije, posledično imam več volje do gibanja. Zelo pomaga tudi pri blaženju menstrualnih krčev.
 • Deluje hitreje kot spray

  Mnenje napisal Aleksandra Zrnec
  Meni magnezij že dolgo pomaga pri "nemirnih nogah" in to zelo hitro po zaužitju, še hitreje pa deluje magnezijev spray.
 • Krči v nogah so se umirili.

  Mnenje napisal Beti Globočnik
  Z izdelkom sem zelo zadovoljna. Krči v nogah so se umirili.
 • Krčev nimam več.

  Mnenje napisal Danijela Bartol
  Magnezij jemljem predvsem zaradi krčev, ki sem jih imela. Moram reči, da jih nimam več. Drugih težav pa nimam.
 • Ko me začne boleti glava vzamem 3 kapsule in takoj popusti

  Mnenje napisal Karmen
  Z Malincinim Magnezijem sem zelo zadovoljna. Spijem 2 kapsuli med večerjo, da ohladi moje telo in ga pripravi na lepši spanec. Nimam več krčev v mišicah, manjše bolečine ob ženskih zadevah, če me glava hoče boleti vzamem 3 kapsule in takoj popusti. Zelo mi je všeč ker je organski in kvaliteten magnezij. Definitivno ga bom uporabljala še naprej. :)
 • Boljše se počutim

  Mnenje napisal Mojca Ketiš
  Jemljem ga vsaj dan dve kapsuli, če seveda vmes ne pozabim. Težko je reči, kako vpliva, a verjamem, da imam zato manj glavobolov, krčev in da se tudi zato boljše počutim. Bom pa poskusila s tremi, ker zadnje čase res slabo spim.
 • Magnezij v šumečih tabletah mojemu fantu nikoli ni pomagal.

  Mnenje napisal Ana Mandelc
  Magnezij sem kupila za svojega fanta, ki se je ponoči zbujal zaradi mravljincev v mišicah na roki zaradi dokaj naporne službe. Zadnjič pa si je za piko na i zvil še gleženj. Magnezij jemlje redno sedaj 14 dni in gleženj je veliko boljši, hitreje se celi in nima bolečin. Mravljinci pa so popolnoma izginili. Prav tako pravi da se počuti bolje in ima več energije. Čisto nasprotje kot magnezij v šumečih tabletah, ki mu ni nikoli pomagal.
 • Z magnezijem sem zadovoljna

  Mnenje napisal Alenka Černoga
  Z kapsulami Magnezij sem zadovoljna, 1 škatlico sem tudi odstopila prijateljici, katero večkrat grabijo krči v nogi, pravi da ji pomaga, saj se krči pojavijo zelo poredko, obe pa jemljeva samo 1 kapsulo na dan in to po zajtrku.
 • Krčev ni na spregled

  Mnenje napisal Nina Žibert
  Magnezij je super! Prej sem ga jemala v obliki šumečih tablet in se vsakič skoraj, da prisilila, da sem ga spila. Z vašimi kapsulami nimam teh težav in tudi krčev ni na spregled.
 • Zdaj me zbija samo še moj osem mesečnik

  Mnenje napisal Miranda Todorovič
  Magnezij je super. Obema z možem nama je pomagal, njemu je "trzala veka" in je bilo zelo moteče, zdaj več ne. Meni pa noga, ponoči, kar je bilo še bol moteče, sem se zbujala. Takoj ko sem začela jemati je prenehalo. Zdaj me ponoči zbuja samo moj osem mesečnik
 • Manj migren in krčev v nogah

  Mnenje napisal Anamarija Oven
  Magnezij zdaj jemljem kakšen mesec in res sem opazila, da imam manj migren, prav tako manj krčev v nogah.
 • Pozitivni učinki

  Mnenje napisal Ana K.
  Prve učinke magnezija sem opazila pri zmanjšani utrujenosti in boljšemu spancu. Ker vem, da ima magnezij še veliko drugih pozitivnih učinkov, bom nadaljevala z uživanjem.
 • Super izdelek!

  Mnenje napisal Anja Blazinšek
  Magnezij sem naročila zaradi težav s krči in predvsem zato, ker sem se želela znebiti težav na naraven način. Ponoči so me večkrat zbujali krči v nogah, kar mi je bilo včasih zelo nadležno. Takoj po začetku jemanja Malincinega magnezija so krči povsem izginili. Presenetilo me je pa tudi to, da nimam več težav z glavoboli. Vsekakor priporočam naprej!
 • Končno se lahko naspim!

  Mnenje napisal Dominika Portic
  Tale magnezij je bil zame pravo odkritje leta. Zadnje pol leta je bilo moje spanje namreč zelo zelo slabo. Ali nisem mogla zaspati ali pa sem se prebudila ob treh zjutraj in budna kot sova nisem več spala. Bi si mislili, da če tako malo spiš, da potem lahko naslednjo noč z lahkoto zaspiš ... Žal ni bilo tako. Da mi občasno primanjkuje magnezija, vem že dolgo, a žal umetne različice pri meni niso zalegle. Dokler nisem končno preizkusila Malincinega naravnega magnezija z ekološkim certifikatom. In ... končno zaspala. Neverjetno! Pred spanjem vzamem kar 3 kapsule in končno spim. Kdor ima težave z nespečnostjo verjetno razume, da občutim neskončno veselje in da ga iz srca priporočam vsem.
 • Uživam ga v nosečnosti

  Mnenje napisal Alja Cigale
  Uživam ga v nosečnosti, ko so potrebe po vitaminih in mineralih malo večje. Super mi je da je popolnoma naraven. :)
 • Kočno naravni magnezij

  Mnenje napisal Simona K.
  Magnezij uživam že veliko let in se vesela, da je končno na trgu prišel bio magnezij iz naravnih sestavin. Sem že presedlala na vašega. Vse pohvala Malince.
 • Migrene

  Mnenje napisal Andreja
  Magnezij jemljem že dlje časa, predvsem zaradi manjšanja krčev v mišicah po športnih aktivnostih in pa zaradi pogostih migren. Ko sem videla, da obstaja naraven, ekološki magnezij sem takoj zamenjala... res sem vesela, da je končno na voljo magnezij v naravni obliki. Super je :)

Napišite svoje mnenje o: Magnezij iz ekološke pridelave 60 kapsul + brezplačna dostava

Tvoj paket bo pri tebi v nekaj dneh! Če naročiš paketek do 13 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri tebi. Drugače pa se trudim, da vsa naročila prejeta po 13 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan. 

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

 • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 50 € brezplačna dostava. Pri nakupu od 30,01 € in do 49,99 € je strošek dostave 1,99 €. Do 30,00 € je strošek dostave 2,99 €. 
 • osebni prevzem v Malinci v Velenju: je na voljo vsak delavnik med 8 in 15 uro v prostorih Malince. 

Te zanima, kako nato pride paketek do tebe?

 • dostava preko Pošte Slovenija: Pred dostavo boš prejel/a 2 SMS-a. Prvega ko paket odpošljemo, kjer imaš tudi možnost spremeniti naslov, mesto in/ali datum dostave. Mogoče je, da te bo poštar pred dostavo tudi poklical. Drugi SMS dobiš na dan dostave. V primeru, da te v času dostave ne bo doma, ti bo poštar pustil listek s številko paketa in naslovom najbližje pošte, kjer lahko paket prevzameš z osebnim dokumentom v roku 15 dni. V primeru, da ti listka poštar ne pusti oz. da ga izgubiš lahko paket vseeno osebno prevzameš na pošti s sledilno številko, ki jo dobiš v SMS sporočilu.
 • osebni prevzem v Malinci v Velenju: tvoj paketek bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzameš v Malinci vsak delavnik med 8 in 15 uro. Nahajamo na Cesti Simona Blatnika 16 v Velenju. Za vsak slučaj te še obvestimo preko SMS-a, da je paketek pripravljen.

Na izbiro imaš 5 različnih plačilnih metod:

 • pačilo po povzetju paketka, (Poštarju lahko paket plačaš z gotovino, v večjih krajih tudi s kartico (pri tem se ne računa nobena provizija). V primeru prevzema paketa na Pošti lahko paket poravnate z gotovino ali kartico.) 
 • plačilo po predračunu (UPN nalogu),
 • plačilo s kartico  (Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro),
 • plačilo z VALÚ Moneta,
 • plačilo preko Paypala.
:

Zraven Magnezij iz ekološke pridelave 60 kapsul + brezplačna dostava priporočamo tudi

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.