Brezplačna eknjiga
close

Dnevi čajev in kave  Preveri akcijske cene >>>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

Spicentice

Spicentice

Vzemite lačnega študenta, kup drugih lačnih študentov in maminih z ljubeznijo zmešanih zelišč in začimb. To je pričetek zgodbe Spicentice! 

V letu 1994, ko je bil ustanovitelj Spacentice Ketan Varuna (Indijec) na univerzi, mu je njegova mama poslala recepte in začimbe za pripravo pravih indijskih jedi, ki bi ga spominjale na dom. Kmalu so bili vsi njegovi prijatelji »zasvojeni« z okusi Indije, nad aromo, ki so jih dajale začimbe in ideja za Spicentice je bila rojena.

Leta kasneje je Spicentice postalo zelo uspešno družinsko podjetje, ki ga je Ketan Varuna ustanovil skupaj z mamo Manjulo in očetom Ramnikom. Razpon začimb se je razširil iz indijskih tudi v mešanice začimb iz različnih držav sveta, poleg indijskih najdete tudi začimbe iz Tajske, Jamajke, Maroka, Portugalske, Cajuna, zanimivi so mehiški začimbni kompleti.

Spicentice izstopa iz množice zaradi svoje zavezanosti tradicionalnim receptom, ki so bili ustvarjeni in preizkušeni skozi generacije več stoletne tradicije kuhanja s 100% čistimi zelišči in začimbami! Kuhanje s pomočjo Spicentice kompletov zelišč in začimb, bo očaralo vašo družino in prijatelje.

Ni izdelkov, ki bi se ujemali se tem izborom.

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.