zapri

Teden daril ❤ Preveri akcijske cene >>>

Košarica
slovenian

Tinca Malinca
ti vedno z veseljem pomaga in svetuje!

info@malinca.si

051 244 557
0.99 EUR

Malinca MSM - mineral lepote preizkusno pakiranje 18g

MSM je znan tudi kot mineral lepote. Uživa se v kombinaciji z vitaminom C in se uporablja v lepotilne namene. Na voljo v preizkusnem pakiranju za 3 do 4 napitke. 

Na voljo: Izdelek je na zalogi

0,99 €

Nagradne točke Z nakupom pridobiš 1 točk zvestobe. 1 točk = 0,05 €.


MSM - mineral mlepote

  • MSM - mineral lepote 20g
  • MSM - mineral lepote
  • Osvežilna limonada
  • Slike strank
  • Slike strank
  • Slike strank
  • Slike strank
  • Slike strank

MSM (Methylsulfonylmethane) je oblika naravnega organskega žvepla. Poimenujemo ga tudi mineral lepote.

MSM nastaja pri rasti alg v oceanih in izhlapeva v oblake, potem pa v obliki dežja pade nazaj na zemeljsko oblo ter postane hrana za vse vrste zemeljskih organizmov. Ker je hrana, ki jo uživamo pogosto močno predelana, ga s prehrano v telo dobimo v premajhnih količinah in ga zato dodatno uživamo kot prehransko dopolnilo.

Visoko koncentracijo MSM-ja najdemo v rastlinah izpostavljenih obilnim padavinam, kot so skorje borovcev, divje trave, aloe vera. MSM se nato pridobi s postopkom ekstrakcije (torej sintetično) iz omenjenih rastlin v obliki kristalov.

MSM je bel prah, ki ga za boljše delovanje MSMja, uživamo v kombinaciji z vitaminom C. MSM se zaradi svojih pozitivnih lastnosti pogosto uporablja tudi v kozmetiki kot dodatek kremam, maskam in drugim pripravkom

MSM v majhnem pakiranju je primeren za vse tiste, ki želijo preizkusiti MSM preden se odločijo za nakup večje embalaže – MSM 2+1 gratis oz. MSM 250g. V preizkusnem pakiranju so 3 žličke MSM-ja, kar zadošča pripravi treh napitkov z MSMjem.

Uporaba MSM-ja 

Dnevno zaužijemo 1 čajno žličko - najboljše v kombinaciji z vitaminom C,  da se ustvari pozitiven sinergijski učinek. Umešamo jo v vodo v katero dodamo npr. camu camu, ki ima veliko vitamina C oz sveži sok limone ali pomaranče. 

Sestavine: metil-sulfonilmetan v prahu

Neto količina: 18 g
Poreklo: Kitajska pod nadzorom podjetja iz Velike Britanije

O blagovni znamki Malinca

NASTJINA ZGODBA - Začelo se je v 3. razredu osnovne šole, ko so nas seznanili s prehrambeno piramido. Ja, tisto, ki nas uči, da moramo pojesti največ kruha in škroba ... več

Prikaži vse artikle blagovne znamke Malinca

Komentarji o MSM - mineral lepote preizkusno pakiranje 18g

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.