Lepotni smoothie
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Lepotni smoothie

4

Enostaven, okusen, hranljiv. Lepotni mix in neoluščeno proso sta super kombinacija proti krhkim nohtom, lomljivim in redkim lasem brez leska ter pri problemih s kožo. Ta smoothie je postal moja obvezna jutranja rutina. Sadje v receptu lahko zamenjaš tudi z drugim. 

SESTAVINE:
* pest malin (lahko zamrznjene)
* 1 dl jogurta
* sok 1 pomaranče
* 1 banana
* 1 žlička lepotnega mix-a
* 1 žlička neoluščenega prosa 
* 1 žlička chia semen

OPIS POSTOPKA: Vse sestavine zmiksamo v blenderju.

ČAS PRIPRAVE: 5 min
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Anja

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (4)

Malinca

Pozdravljena ga. Zdenka. MSM ali metilsulfonilmetan je oblika organskega žvepla, najbolj poznanega pod imenom mineral lepote. To ime se ga je prijelo predvsem zaradi tega, ker ga po celem svetu uporabljajo tudi za lepotne namene. Najdete ga tukaj: https://www.malinca.si/msm-mineral-lepote-250g.html

Zdenka Drpljc

Zanima me,kaj je to lepotni MIX.Rada bi pripravila smuti po vašem receptu pa ne poznam te sestavine.
L.p.

LILIJANA GORZA

Malica nam ponuja najrazličnejšo izbiro zdravih izdelkov zraven tega pa še odlične zdravju naklonjene recepte. Jaz sem se odločila da bo velika večina izdelkov za moje zdravje prav iz Malincine spletne trgovine ali v drogeriji DM kjer imajo prav tako Malincine izdelke saj so med najboljšimi po kvaliteti tako tudi po ceni najprimernejši in najboljši! V to sem se že prepričala zato si upam to tudi napisati.Vse lepo in lep pozdrav Malinca in vsem kateri preberejo moje sporocilo.

Gordana Jelić

Hvala za super recepte !!