Probiotiki za zdravje

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

Se slabo počutiš, te daje utrujenost, nimaš ne energije ne motivacije za premagovanje vsakodnevnih obveznosti?

Popolnoma te razumem …

A k sreči lahko tvojo situacijo zelo hitro spremeniva.

Najprej pa se moraš zavedati, da se razlog za tvoje težave skriva tam spodaj – v tvojem črevesju. Od črevesne flore je namreč odvisno marsikaj. Tudi to, kako se počutiš, koliko energije imaš in kako močan je tvoj imunski sistem. Presenetljivo, kajneda?

Tvojo črevesno floro sestavljajo različne bakterije. Teh naj bi bilo v telesu odrasle osebe od 1,5–2 kg, kar je povsem normalno.

S hrano v organizem vstopajo različna hranila, na žalost pa tudi bakterije, ki niso dobre za naše zdravje. Tukaj vstopijo v akcijo dobre bakterije, ki velikokrat že v samem prebavnem traktu napadejo slabe bakterije in nas tako ohranjajo zdrave.

Sedaj ti je verjetno že malenkost bolj jasno, zakaj črevesju pravimo tudi imunski organ.

Da pa obdržiš črevesno floro zdravo, je v prvi vrsti pomembno, da imaš v telesu dobro razmerje med dobrimi in slabimi bakterijami.

Tukaj se zelo pogosto pojavi velik problem. Zaradi sodobnega življenjskega sloga lahko slabe bakterije hitro prevzamejo nadzor in zavladajo tvojemu črevesju. Katastrofa. 

In kaj se takrat dogaja v črevesju? Dobre bakterije, ker ne dobijo dovolj hranil, pričnejo umirati.

Tebe pa začnejo mučiti napihnjen trebuh, vetrovi, trebušni krči, zaprtost in hiter padec imunskega sistema, ki te položi v posteljo.

Kaj pa zdaj?

Pokliči na pomoč vojsko koristnih bakterij!

Poleg dodatnega vnosa probiotičnih živil, kot so zelje, repa, jogurt, kefir, redkvice, avokado itd. ti priporočam, da svojemu telesu priskrbiš kakovostno probiotično prehransko dopolnilo.

Imunobiotiki so probiotiki – vojska koristnih bakterij, ki preprečuje razrast slabih bakterij in okrog tebe zgradi zaščitni zid.

Malince smo z edinstveno mešanico probiotičnih bakterij in prebiotikov (hrane za probiotike) poskrbele, da je v času uporabe zate zagotovljenih kar 20 milijard živih kultur na kapsulo.

A si predstavljaš? Z eno samo kapsulo na dan in brez pretiranega napora lahko rešiš svoje težave s prebavo in končno okrepiš svoj imunski sistem.

Ja, tako preprosto je.

Zadovoljna uporabnica Marta se že lahko pohvali z zelo spodbudnimi učinki:

"Pred uporabo sem imela zelo napihnjen trebuh in težave z odvajanjem. Ves čas me je bolel trebuh in morala sem nekaj storiti proti temu. Ker sem že pred časom (zaradi kandide) imela pozitivne izkušnje s probiotiki, sem vedela, kaj si moram nabaviti. In res je. Že samo po 5 dneh čutim občutno izboljšanje!"

Verjetno te zanima, kako hitro učinkujejo? Vsako črevo je sicer drugačno. Načeloma pa traja nekje 2 meseca, da dobre bakterije prevladajo nad tistimi slabimi in ustvarijo črevesno ravnovesje. Ivona je na primer prve učinke opazila že po 1 mesecu redne uporabe:

''Probiotike sem redno jemala en mesec in priznam, da sem opazila veliko pozitivnih učnikov, predvsem v povezavi s prebavo in počutjem. Počutila sem se manj napihnjeno in imela sem več energije. V svoj ritem sem jih vključila čisto enostavno, eno kapsulo sem vzela vsak dan pred kosilom. Priporočila sem jih tudi prijateljicam, ki so z njimi prav tako zelo zadovoljne.''

Imaš težave z dermatitisom?

Imunobiotiki so se izkazali kot učinkovito sredstvo tudi pri preprečevanju in zdravljenju atopijskih bolezni. Preberi, kaj sta zapisali zadovoljni uporabnici. 

Jemlješ mogoče antibiotike? 

Verjetno že veš, da s pomočjo antibiotikov ubijaš škodljive bakterije. Mnogi pa še vedno ne vedo, da z njimi pobijajo tudi zdrave, koristne bakterije, in posledično rušijo svoj imunski sistem.

Ali se sploh zavedaš, da je potrebno kar 6 mesecev, da se po kuri z antibiotiki obnovi tvoja črevesna flora in okrepi imunski sistem? Ja, točno tako.

Z vsakim zdravljenjem z antibiotiki se namreč močno poruši bakterijsko ravnovesje med dobrimi in slabimi bakterijami v tvojem črevesju. To pa lahko povzroči nove težave – najpogostejši stranski učinki so težave s prebavo in padec imunskega sistema.

Izogni se začaranemu krogu težav z Imunobiotiki.

Samo zamisli si, da se zjutraj zbudiš poln energije, brez težav obiščeš školjko :), kot za šalo opravljaš vsakodnevne obveznosti in te v službi čisto nihče ne more spraviti v slabo voljo? Noro, kajneda?


Že imaš dovolj informacij, da se pridružiš 3.805 zadovoljnim uporabnicam in uporabnikom Imunobiotikov?

Super!

Komaj čakam, da ti pošljem patek Imunobiotikov, ki zadostujejo za 1-mesečno kuro.
Imaš kakšno dodatno vprašanje?
 
Piši mi na nastja@malinca.si. 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek