Lepotni mix

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

Lepotni mix je kombinacija MSM-ja (minerala lepote) in camu camu-ja. Kombinacija, ki odlično pripomore k hormonskemu ravnovesju in krepitvi imunskega sistema. Pripomore pa tudi k zdravim lasem, nohtom in koži.

Lepotni mix
je kombinacija MSM-ja (minerala lepote) in camu camu-ja. Kombinacija, ki odlično pripomore k hormonskemu ravnovesju in krepitvi imunskega sistema. Pripomore pa tudi k zdravim lasem, nohtom in koži.

SESTAVINE lepotnega mixa:

1. MSM (Methylsulfonylmethane)
je oblika naravnega organskega žvepla. Le-ta predstavlja pomemben element v človekovem telesu, saj je tudi gradnik beljakovin. Pomemben je pri nastajanju tkiv kakršna so rdeče krvničke, mišice, koža in lasje. MSM je dodatek k prehrani, ki telo oskrbi z biološko aktivnim žveplom v hranilni obliki različnim sistemom v telesu. Čeprav ga je v naravi sicer veliko, se hitro uniči s toploto, sušenjem in pri obdelavi hrane. 

2. Camu Camu
 izvira iz področij amazonskega deževnega gozda, kjer se zeleno-rdeča jagoda že tisočletja uporablja v prehrani in medicini. Camu camu v prahu iz ekološke pridelave vsebuje več vitamina C kot katera druga človeku znana rastlina. Je odličen naravni antioksidant. Poskrbi za dobro počutje in veliko energije, zmanjšuje možnosti za bakterijske in virusne okužbe, preprečuje prehlade in zavira pojav herpesa.


Uporaba lepotnega mixa: Dnevno zaužijemo 1 čajno žličko po obroku - zjutraj, popoldne ali zvečer. Umešamo ga v vodo ali naravni sok.

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek