Veganski špinačni rezanci
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Veganski špinačni rezanci

SESTAVINE: 
* 100 g špinačnih rezancev (nekuhanih)
* 50 g tofuja
* 5 češnjevih paradižnikov
* 1,5 dl paradižnikove omake
* 0,5 dl belega vina
* skleda špinače
* 1/2 čebule
* kurkuma, origano, peteršilj

OPIS POSTOPKA: Rezance kuhamo 10 minut v rahlo osoljeni vodi. Medtem pripravimo omako: popražimo čebulo, dodamo na kocke narezan tofu in špinačo. Nato zalijemo z belim vinom in paradižnikovo omako. Vmešamo vse začimbe po občutku. V omako vmešamo odcejene rezance in po vrhu položimo narezane češnjeve paradižnike.

ČAS PRIPRAVE: 20 min
RECEPT PRIPRAVILA: Mateja Šmejic

  * 100 g špinačnih rezancev (nekuhanih) * 50 g tofuja * 5 češnjevih paradižnikov * 1,5 dl paradižnikove omake * 0,5 dl belega vina * skleda špinače * 1/2 čebule * kurkuma, origano, peteršilj  Rezance kuhamo 10 minut v rahlo osoljeni vodi. Medtem pripravimo omako: popražimo čebulo, dodamo na kocke narezan tofu in špinačo. Nato zalijemo z belim vinom in paradižnikovo omako. Vmešamo vse začimbe po občutku. V omako vmešamo odcejene rezance in po vrhu položimo narezane češnjeve paradižnike.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.