Čokoladno-ananasov mousse

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE za 1 porcijo:
* 120ml aquafabe (voda, kjer je bila namočena čičerika - pazimo, da ni slana)
* 1 žlica kakava
* 1 žlica agavinega sirupa
* 1 žlica kokosovega sladkorja ali erititrola
* 50g narezane temne čokolade
* 4 kolobarji ananasa narezani na kocke

OPIS POSTOPKA: Zmiksamo aquafabo, da dobimo sneg. Dodamo sladkor po želji, po potrebi dodamo več, če se nam zdi, da ni dovolj sladko. Skupaj posebej zmešamo kakav in agavin sirup, da dobimo tekočo mešanico, ki jo z žlico vmešamo v sneg. Dodamo še narezan ananas in čokolado, vso mešanico premaknemo v kozarec ter ga postavimo v hladilnik dokler ne postrežemo.

RECEPT PRIPRAVILA: Klara Rutar

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek