ZA KUŽKE: Polnovredni rumeni obrok
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

ZA KUŽKE: Polnovredni rumeni obrok

Ta brezmesni obrok je zaradi buče in korenčka, ki vsebujeta karotin super za lepo dlako in boljši vid. Koruzni zdrob pa je primeren tudi za kužke, ki imajo težave z glutenom, saj ga koruza ne vsebuje. Če vaš kuža ne mara zelenjave, lahko uporabite kakšen trik. Sama ponavadi v obrok zamešam še veliko žlico arašidovega masla, ki ga moj kuža obožuje.

SESTAVINE:
* rumen koruzni zdrob
* jedilna buča
* korenček
* arašidovo maslo (po potrebi)
Količine so odvisne od velikosti psa. 

 
OPIS POSTOPKA: Najprej olupimo in narežemo bučo in korenček na koščke. Nato oboje skupaj malo pokuhamo. Pripravimo še koruzni zdrob. Priporočam, da skuhate gostega, ki ga lahko ko se ohladi natrgate na kose, tako ga kuža lažje poje, kot pa če mu v posodo nalijete kašo.
Nato vse sestavine v skledi dobro premešamo. Sama včasih dodam še arašidovo maslo, saj moj kuža ni vedno pri volji za zelenjavo, arašidovo maslo pa dobro prekrije okus.
 
ČAS PRIPRAVE: 15 min
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Alja

 

* rumen koruzni zdrob * jedilna buča * korenček * arašidovo maslo (po potrebi) Količine so odvisne od velikosti psa.     Najprej olupimo in narežemo bučo in korenček na koščke. Nato oboje skupaj malo pokuhamo. Pripravimo še koruzni zdrob. Priporočam, da skuhate gostega, ki ga lahko ko se ohladi natrgate na kose, tako ga kuža lažje poje, kot pa če mu v posodo nalijete kašo. Nato vse sestavine v skledi dobro premešamo. Sama včasih dodam še arašidovo maslo, saj moj kuža ni vedno pri volji za zelenjavo, arašidovo maslo pa dobro prekrije okus.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.