ZA KUŽKE: Domač sladoled - banana, jabolko
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

ZA KUŽKE: Domač sladoled - banana, jabolko

Hitro pripravljen domač sladoled, ki je najboljši, če ga pripravite kot lučko. Sladoled je primeren tudi za pse, da se ohladijo v vročih poletnih dneh.
 
SESTAVINE:
* 2 banani
* 1 jabolko
* jogurt brez laktoze
* 1 velika žlica kokosovega olja
* par kapljic limoninega soka
 
OPIS POSTOPKA: Banani in jabolko olupimo, narežemo in damo v blender. Vse skupaj pokapljamo z nekaj kapljicami limoninega soka. Nato v blender dodamo še jogurt in 1 veliko žlico kokosovega olja. Vse skupaj dobro zmiksamo, da dobimo popolnoma gladko zmes. Zmes nato nalijemo v modelčke za lučke in damo v zamrzovalnik za vsaj 3 ure. Količina sestavin je primerna za približno 6 manjših lučk.
 
ČAS PRIPRAVE: 10 minut 
RECEPT SESTAVILA: Malinca Alja
* 2 banani * 1 jabolko * jogurt brez laktoze * 1 velika žlica kokosovega olja * par kapljic limoninega soka    Banani in jabolko olupimo, narežemo in damo v blender. Vse skupaj pokapljamo z nekaj kapljicami limoninega soka. Nato v blender dodamo še jogurt in 1 veliko žlico kokosovega olja. Vse skupaj dobro zmiksamo, da dobimo popolnoma gladko zmes. Zmes nato nalijemo v modelčke za lučke in damo v zamrzovalnik za vsaj 3 ure. Količina sestavin je primerna za približno 6 manjših lučk.  
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.