Malincin mix za razstrupljanje

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

Paket za razstrupljanje oz. detox mix vsebuje chlorello, ki pomaga pri razstrupljanju telesa, ječmenovo travo katera vsebuje skoraj vse vitamine in minerale, ter  lucumo - zdravo sadno sladilo.
Detox mix vsebuje chlorello, ki pomaga pri razstrupljanju telesa, ječmenovo travo, ki vsebuje skoraj vse vitamine in minerale, ter lucumo - zdravo sadno sladilo.


SESTAVINE: 
1.
 Ekološka pridelana chlorella (klorela) v prahu je edinstvena zelena alga, poznana po svoji bogati ter uravnoteženi strukturi. Beljakovine predstavljajo kar 57 % strukture chlorelle, njen največji zaklad pa so zagotovo zgoščeni vitamini, zlasti B, C, E in beta karoten, ki je poznan kot najmočnejše naravno odvajalo strupenih snovi iz telesa. Vsebuje tudi vse pomembne minerale, kot so kalcij, kalij, železo ter magnezij. Obvezno bi si jo morali privoščiti tisti, ki so veliko pod stresom, imajo težave s koncentracijo, sladkorni bolniki, imajo težave s prebavnim traktom ali premalo železa v krvi. Več o chlorelli si lahko preberete s klikom TUKAJ

2. Ječmenova trava v prahu iz ekološke pridelave vsebuje skoraj vse vitamine in minerale, ki jih današnja znanost pozna. Je multivitaminski nadomestek, ki ima alkalni učinek na telo in lahko celo razgradi kalcijeve obloge. S čajno žličko ječmenove trave na dan se oskrbimo z vitamini A, B1, B2, B12, C, E in K. Ima tudi preko 50 mineralov: kalcij, krom, natrij, jod, železo, baker, magnezij, mangan, fosfor, kalij, selen, cink, žveplo, ... V ječmenovi travi najdemo tudi ß-glukan, za katerega je znano, da znižuje nivo slabega holesterola v krvi in krepi imunski sistem. Poleg tega deluje antioksidativno. Ječmenova trava je mlada zelena bilka ječmena, ki jo previdno potrgajo in zmrznjeno posušijo, da ohranijo vse bioaktivne lastnosti. Več o ječmenovi travi si lahko preberete s klikom TUKAJ.


3. Lucuma je južnoameriško sadje, ki postaja vedno bolj priljubljeno, saj ga lahko uporabimo kot zdravo sadno sladilo. Okus je podoben okusu manga, sadež je zlato rumene barve. Drevo lucume izvira iz antičnih časov in je bilo poimenovano tudi kot Inkovsko zlato. Sadež je odličen vir vlaknin, vitaminov in mineralov. Zaradi nizke vsebnosti sladkorjev jo uvrščamo med zdrave alternative sladkorju. Je odličen vir antioksidantov in beta karotena, ki se v telesu pretvarja v vitamin A, le-ta pa skrbi za optimalno delovanje imunskega telesa ter hkrati prispeva k zdravemu vidu in koži.

Uporaba Detox mix-a
1 čajno žličko detox mix-a dnevno vmešajte v smoothie, sadni sok ali vodo. Priporočamo, da mu za boljši okus dodate par kapljic limone, sok pomaranče ali grenivke. Za dober okus priporočamo, da ga zmešate v smoothie – z enim od agrumov in banano. Ob uživanju detox mixa je pomembno, da spijete dovolj tekočine (vode, čaja) - minimalno 3 dcl na 10 kg telesne teže dnevno. Tako se bo lahko telo lažje prečistilo.

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek