Kremna čemaževa juha

Oceni objavo z 1 do 5:
(4.5)
Št. ocen: 4

SESTAVINE:Cemazeva-juha
* 3 krompirji,
* šop čemaževih listov,
* 1 žlička Biogette,
* manj kot polovička žličke muškatnega oreščka,
* 2 žlici kisle smetane,
* himalajska sol,
* poper.


OPIS POSTOPKA: Olupljen krompir narežemo na koščke in ga skuhamo. Kuhanemu krompirju dodamo žličko Biogette, manj kot polovičko žličke muškatnega oreščka, šop čemaževih listov ter kuhamo vse skupaj še 2 minuti. Nato juho pretlačimo s paličnim mešalnikom, jo solimo in popramo po potrebi.

Na koncu primešamo v juho še 2 žlici kisle smetane.

ČAS PRIPRAVE: 20 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Kaja

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek