Kamut z zelenjavno omako
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Kamut z zelenjavno omako

SESTAVINE (za 2 osebi):

* 200g kamuta

* ščepec soli

* 1 čebula

* 1 korenček

* 1 paprika

* 3 sveži paradižniki

* 1 bučka

* olivno olje

* začimbe po okusu



OPIS POSTOPKA: Kamut zvečer namočimo v vodo. Naslednji dan ga kuhamo v slani vodi približno 40 minut. Očistimo in narežemo zelenjavo. Najprej na olivnem olju popražimo čebulo, potem dodamo še ostale sestavine. Začinimo po okusu. Ko je kamut kuhan, mu dodamo zelenjavno omako in pustimo par minut, da se sestavine dobro prepojijo, potem postrežemo.

ČAS PRIPRAVE: 45 min

RECEPT SESTAVILA: Malinca Nastja


Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.