Brusketa s paradižniki in črnimi olivami
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Brusketa s paradižniki in črnimi olivami

SESTAVINE: 
* 2 paradižnika, narezana
* nekaj črnih oliv, narezanih
* nekaj listov sveže bazilike, narezanih
* 1 manjša čebula (šalotka ali rdeča), narezana
* ščepec soli
* ščepec popra
* 1 strok česna
* olivno olje
* kruh 

OPIS POSTOPKA: V srednje veliko posodico dodaj narezan paradižnik, narezane črne olive, narezane liste sveže bazilike, narezano čebulo, ščepec popra, ščepec soli in vse skupaj dobro premešaj. Postavi na stran. Kruh nareži na rezine in ga postavi na stran. V ponev dodaj nekaj olivnega olja in jo segrej. Dodaj kruh in ga na vsaki strani peci nekaj minut. Pečen kruh premaži z razpolovljenim strokom česna in ga pokapaj z nekaj olivnega olja. Dodaj še paradižnikovo mešanico s črnimi olivami, postrezi in uživaj. 

ČAS PRIPRAVE: 10minut
RECEPT PRIPRAVIL: Gašper Plankar 
  * 2 paradižnika, narezana * nekaj črnih oliv, narezanih * nekaj listov sveže bazilike, narezanih * 1 manjša čebula (šalotka ali rdeča), narezana * ščepec soli * ščepec popra * 1 strok česna * olivno olje * kruh 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.