Brezglutenska mandljeva čokoladna tortica s cottage sirom
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Brezglutenska mandljeva čokoladna tortica s cottage sirom

SESTAVINE:
*45g čokolade
*80g grškega jogurta
*70g cottage sira
*2 jajci
*3 žlice kokosovega sladkorja
*50g ovsenega mleka
*1 žlica kakava
*1 žlička naribane pomarančne lupinice
*110g fine mandljeve moke
*1,5 žličke pecilnega praška

OPIS POSTOPKA: Čokolado stopimo nad paro ali v mikrovalovni pečici in pustimo, da se malce ohladi. V posodi zmiksamo Jajca, sladkor, jogurt, cottage sir, ovseno mleko ter naribano lupinico pomaranče. Mešanici dodamo mandljevo moko, kakav in pecilni prašek in dobro premešamo. Testo napolnimo v 15 cm pekač, ki smo ga predhodno dobro namastili s kokosovim oljem in potresli s kakavom. Pečemo na 180 stopinjah 50 min. Pustimo, da se ohladi. Dober tek!

ČAS PRIPRAVE: 1 h
RECEPT PRIPRAVILA: Mojca Perdih
*45g čokolade *80g grškega jogurta *70g cottage sira *2 jajci *3 žlice kokosovega sladkorja *50g ovsenega mleka *1 žlica kakava *1 žlička naribane pomarančne lupinice *110g fine mandljeve moke *1,5 žličke pecilnega praška
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.