zapri

Dnevi zdravih zajtrkov z Malinco ❤ Preveri >>>

Košarica
slovenian

Tinca Malinca
ti vedno z veseljem pomaga in svetuje!

info@malinca.si

051 244 557

Miksi super hrane

 


Ekipa Malinca ti je pripravila odlične super mikse, in sicer: 
 

✔Za vse zaspančke in zaspančice Organski maca coffee mix v 100g in 200g pakiranju, ki vsebuje surov kakav, maco in kokosov sladkor - vse iz ekološke pridelave.
✔Za vse lepotičke je tukaj Beauty oziroma lepotni mix, ki vsebuje MSM - mineral lepote in sadež camu camu, ki je vir vitamina C. Beauty mix bo poskrbel, da boš imela še lepšo kožo, sijoče lase in trdne nohte.
✔Za boljšo prebavo in čiščenje telesa pa smo ti zmešale še Organski detox mix, ki vsebuje zeleno algo klorelo, ječmenova travo in sadež lucumo - vse iz ekološke pridelave. 
✔Mešanica 8 super živil Weight loss mix, ki bo poskrbela, da se bodo pričeli kilogrami topiti, telo pa bo vseeno preskrbljeno z vitamini in minerali.
Immuno mix bo okrepil imunski sistem in mu nudil odlično oporo. Uporablja se kot preventiva in tudi takrat, ko potrebuje telo dodatno pomoč v boju proti boleznim.
✔Za vse tisti, ki bi radi dali možgančke v višjo prestavo, je tukaj Brain Food mix
✔Pripravile pa smo tudi mix za otroke (uporaben tudi za otroke po srcu) - Happy Cacao mix – mešanica, ki je namenjena vsem tistim, ki veste, da je običajen kakav poln sladkorjev, presni kakav pa vam je malo pregrenek.

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.