Brezplačna eknjiga
close

Dnevi brezplačne dostave. Preveri >>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

 

Mnenja kupcev | Uspešni in slavni o Malinci

Da pa se bo nabralo čim več takšnih in drugačnih mnenj, te vabim, da mi tudi ti po prejemu pošiljke zaupaš svoje mnenje na info@malinca.si. Vseh povratnih informacij bom zelo vesela.

Tvoja Malinca*

Že nekajkrat sem naročila stvari iz vaše spletne trgovine in do sedaj sem vedno bila izjemno zadovoljna z vsemi izdelki, zato sem se odločila, da vam napišem ta kratek mail. Tudi sama sem zagovornica zdrave prehrane, zato vaša trgovina predstavlja zame pravo Meko :) Super ste, paketi so vedno skrbno pripravljeni in izgledajo točno tako kot na slikah. Včasih je namreč spletna prodaja lahko "riskantna", saj kupec ne ve točno, kaj kupuje oz. če lahko resnično pričakuje tisto, kar vidi na slikah in prebere v opisih ter če lahko takšnemu nakupovanju zaupa. Z vašimi izdelki pa še nikdar nisem bila razočarana in vedno z veseljem pričakujem naročen paket. Zato še enkrat vse pohvale celotni ekipi, ki se maksimalno trudi in vedno znova zadovolji kupca :) Hvala!

Petra

Prvič sem opravila nakup preko spletne prodaje in definitivno to ni bil zadnji. Paket sem prejela naslednji dan z darilcem, za kar se zahvaljujem. Ponudba in cene odlične, z naročenimi izdelki zelo zadovoljna.

Mateja

V spletni trgovini Malinca sem naročala prvič, vendar definitivno ne zadnjič. Izdelki so prišli takoj naslednji dan, dobila pa sem tudi kar 3 darilca. Celotna ponudba v trgovini je super in po dostopnih cenah. Tudi jaz se kmalu spet javim z novim naročilom. Super ste!

Katja

Spletna trgovina Malinca mi je zelo všeč. Je pregledna in ima veliko izbiro izdelkov, cene pa so tudi ugodne. Dostava je hitra, všeč pa mi je bilo tudi priloženo darilce. Zagotovo bom še kaj naročila!

Lucija

Z vašo spletno trgovino imam izkušnje šele od letos in po prvih vtisih mi je resnično žal da vas nisem spoznala že prej. Pri prvem nakupu sem še tipala teren in sem kupila malo proizvodov, saj je bilo to tudi moje prvo spletno nakupovanje sploh. Ko pa sem že naslednji dan prejela moje goji jagode, poleg pa še darilce in kupon za popust, pa sem kar hitro pripravila seznam proizvodov za naslednji nakup. Res lahko rečem pohvalno, vesela sem da vas poznam, ker takšni ljudje kot ste malince mi polepšate dan in me s svojo pozitivno energijo motivirate na moji poti k uspehu in stabilnejšem zdravju.

Vlasta

Resnično bi Vas rada pohvalila in priporočila vsem ljubiteljem zdravega načina življenja! Paketek je bil pri meni naslednji dan, vseboval darilce in veliko zanimivega "materiala". Od nalepke, do popusta v novembru pa vse do receptov in luštnih pozdravov. Res mi je všeč Vaš način poslovanja - da ne pošljete le suhoparnega računa, ampak priložite še kakšne zanimive recepte, ponudbe, itd.. :) Ponudba v spletni trgovini je super in res vse pohvale!!! Sama sem pri Vas naročala prvič in od zdaj naprej boste edini, pri katerih bom polnila svojo shrambo zdravja :))))!

Tamara

Približno 4 tedni so minili od mojega prvega nakupa pri vas. Od takrat dalje uporabljam izdelke redno vsak dan v smoothiejih in se odlično počutim. Mislim, da bom od zdaj naprej pridno polnila zaloge pri vas :) Rada bi vas pohvalila za odličen pristop do nas kupcev in simpatičnost, s katero nas razveseljujete. Hvala tudi, ker ste prva slovenska stran, ki se celostno, intenzivno ter s predanostjo ukvarja z zdravim življenjem in ohranjanjem le-tega. Zelo sem vesela, da sem vas našla in vas podpiram v vaši misiji!!

Nina

Spletna trgovina Malinca mi je zelo všeč, ker so ful hitri za poslat paket in vedno dobiš še kakšno darilce zraven :D Všeč mi je tudi, ker jih res zanima tvoje mnenje. Danes sem bila res vesela, ker sem zraven dobila še sončnična semena, o katerih sem prejšnji večer razmišljala, kot da bi mi brali misli :)!

Sara

Menim, da ima Malinca kar v redu cene v primerjavi z drugimi spletnimi trgovinami. Tudi izdelki so zelo dobri. Moji so takoj pošli :)

Jelena

V spletni trgovini Malinca sem kupovala prvič, bila sem presenečena, ko je paket prispel tako hitro, ob nakupu pa sem prejela tudi darilo dobrodošlice. V trgovinci Malinca bom še kupovala, saj je na voljo veliko superživil, ki jih vsak dan uporabljam. Hvala, Malinca :)

Manca

Moje mnenje glede spletne trgovine Malinca.si, je zelo pozitivno. Lep pregled skozi artikle, ugodne cene ter sama pošiljka, ki sem jo prejel danes je vsebovala darilce za kar se zahvaljujem in se javim z novim naročilom kaj kmalu. Do takrat pa srečno in veselo poslovanje, kar tako naprej ;)

Gašper

Moj prvi nakup v spletni trgovini Malinca vsekakor ni bil zadnji. Izdelki, ki sem jih naročila, so odlične kakovosti in cena za ta "super živila" vsekakor niso previsoke. Nad temi izdelki sem navdušila še mojo boljšo polovico, tako da se bom definitivno še vrnila na spletno stran in ponovno naročila še kaj zase, pa tudi zanj ;) Pa še z darilcem ste me "pocrtali" :)!

Jelena

Sama šele spoznavam bolj nenavadne dobrote, ki nam jih ponuja mati narava. Za svoj prvi nakup sem izbrala trgovino Malinca in nisem bila razočarana. Dostopne cene, hitra dostava in "vedno kaj v akciji". Pohvalila pa bi tudi, da ste v svoj nabor izdelkov uvrstili moke, žita in kaše lokalnega pridelovalca. Prav gotovo bo to moj naslednji nakup! Super ste, kar tako naprej!

Urša

Moji prvi nakup pri Malinci je bil 'Sladki paket' in bila sem zelo zadovoljna z izbiro, kajti nakup v paketu se res splača. Tudi dostava je bila hitra. Nekatera super živila že poznam in jih tudi že dlje časa uporabljam, kupujem jih pa na različnih mestih, ampak od sedaj naprej bom redna stranka pri Malinci :) Všeč mi je tudi to, da je omogočeno deljenje mnenj in nasvetov. Skratka, same pohvale in kar tako naprej.

Vanja

S storitvijo spletne trgovine Malinca sem bila zelo zadovoljna. Naročilo sem dobila v roku 2 delovnih dni, kot je bilo obljubljeno in zraven še lepo presenečenje. Dobila sem zbrane recepte, ki jih že pridno uporabljam. Naročilo je bilo več kot v celoti izpolnjeno in bom zagotovo še naprej naročala v spletni trgovini Malinca.

Špela

Od nakupa do dostave v le 24 urah! TOP storitev. Z izdelki sem izredno zadovoljna, saj so super kvalitetni.

Lučka

Danes zjutraj mi je zelo prijazen fant z DPD- ja prinesel vaš - moj prvi paketek kar v službo. Takoj sem z vsemi sodelavci (cca 30) delila vaše dobrote. Super ste, zelo mi je všeč vaš "personal touch" sporočilca in seveda tudi darilce, hvala vam in ostanite takšne kot ste...tudi v prihodnje z nasmehom na obrazu - SREČNO :)

Maruša

Dodajte svoje mnenje

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.