Polnjeni jajčevci
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Polnjeni jajčevci

SESTAVINE:

* 4 jajčevci

* skodelica skuhane prosene kaše

* 2 korenčka

* 1 bučka

* feta sir

* začimbe



POSTOPEK PRIPRAVE: Proseno kašo skuhamo po navodilih z vrečke. Jajčevce preprežemo čez polovico in jim izdolbemo sredico. Korenčka, bučko in ostanke jajčevcev dobro operemo in naribamo. Naribano zelenjavo zmešamo s proseno kašo in začimbami. Z nadevom napolnimo jajčevce, po vrhu pa potresemo še na koščke razdrobljen feta sir. Pečemo v pečici na 220°C približno 20 minut. Postrezite še toplo.



Predlog za servisiranje: Polnjenje jajčevce položite na posteljico iz motovilca, jajčevce pa nato pokapajte z balzamičnim kisom.



ČAS PRIPRAVE: 30 min

RECEPT PRIPRAVILA: Patricija Kragelj


,* 4 jajčevci ,* skodelica skuhane prosene kaše ,* 2 korenčka ,* 1 bučka ,* feta sir ,* začimbe , ,
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.