ZA MUCE in KUŽKE: Tunine zeliščne bombice
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

ZA MUCE in KUŽKE: Tunine zeliščne bombice

2
Zdrava različica priboljškov za naše ljubljenčke, brez dodanih arom in konzervansov. Priboljški so zelo enostavni za pripravo, naši ljubljenčki pa jih OBOŽUJEJO. 

SESTAVINE:
* 1 konzervo tunine v lastnem soku, ki jo odcedimo
* 120g pšenične polnozrnate moke
* 1 jajce
* 2 žlički spiruline v prahu
* 2 žlički eko mešanice zelišč za kužke: kamilica, timijan, peteršilj, kraški šetraj, origano, angelika, poprova meta

 
OPIS POSTOPKA: Vse sestavine zmešamo skupaj in zamesimo v gladko maso. Oblikujemo različno velike kroglice, manjše za muce in malo večje za kužke. Kroglice položimo na pekač obložen s peki papirjem. Pečemo približno 25minut na 150 stopinj. Pustimo, da se kroglice počasi ohladijo in že jih lahko postrežemo našim štiri nožnim prijateljem.
 
ČAS PRIPRAVE: 15 min + peka
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana K.

 

* 1 konzervo tunine v lastnem soku, ki jo odcedimo * 120g pšenične polnozrnate moke * 1 jajce * 2 žlički spiruline v prahu * 2 žlički eko mešanice zelišč za kužke: kamilica, timijan, peteršilj, kraški šetraj, origano, angelika, poprova meta    Vse sestavine zmešamo skupaj in zamesimo v gladko maso. Oblikujemo različno velike kroglice, manjše za muce in malo večje za kužke. Kroglice položimo na pekač obložen s peki papirjem. Pečemo približno 25minut na 150 stopinj. Pustimo, da se kroglice počasi ohladijo in že jih lahko postrežemo našim štiri nožnim prijateljem.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (2)

Malinca Natalija

Hojla,
Malinca Ana, ki je pripravila recept, je mešanico kupila na tej povezavi: http://surovahranazapse.eu/izdelek/mesanica-zelisc-moj-ljubljencek/
Lep pozdrav

Barbara Okorn

Pozdravljeni.
Kje se pa lahko kupi eko mešanico zelišč za kužke?
Hvala za odgovor.
Lp, Barbara