Za KUŽKE: Mesne kroglice s semeni

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

To je najljubši posladek za našo psičko Lusy. Kroglice so zelo hitro pripravljene in zaradi raznolikih sestavin predstavljajo polnovreden obrok za naše kužke. 

SESTAVINE:
 
* 100 g mletega mesa
* 1 jajce
* 1 pest mešanice semen
* 1 pest ovsenih kosmičev
* 2 žlici naribanega parmezana
* olivno olje
 
OPIS POSTOPKA: Vse sestavine dobro pregnetemo. Oblikujemo kroglice poljubne velikosti in jih popečemo v ponvi na olivnem olju. Kroglice lahko hranimo v zaprti posodi v hladilniku do 3 dni.

ČAS PRIPRAVE: 15 minut 
RECEPT PRIPRAVILA:
 Malinca Andreja

To je najljubši posladek za našo psičko Lusy. Kroglice so zelo hitro pripravljene in zaradi raznolikih sestavin predstavljajo polnovreden obrok za naše kužke. SESTAVINE: * 100 g mletega mesa * 1 jajce * 1 pest mešanice semen * 1 pest ovsenih kosmičev * 2 žlici naribanega parmezana * olivno olje   OPIS POSTOPKA: Vse sestavine dobro pregnetemo. Oblikujemo kroglice poljubne velikosti in jih popečemo v ponvi na olivnem olju. Kroglice lahko hranimo v zaprti posodi v hladilniku do 3 dni. ČAS PRIPRAVE: 15 minut RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Andreja Vse sestavine dobro pregnetemo. Oblikujemo kroglice poljubne velikosti in jih popečemo v ponvi na olivnem olju. Kroglice lahko hranimo v zaprti posodi v hladilniku do 3 dni.
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek