To je najljubši posladek za našo psičko Lusy. Kroglice so zelo hitro pripravljene in zaradi raznolikih sestavin predstavljajo polnovreden obrok za naše kužke.
SESTAVINE: * 100 g mletega mesa * 1 jajce * 1 pest mešanice semen * 1 pest ovsenih kosmičev * 2 žlici naribanega parmezana * olivno olje
OPIS POSTOPKA: Vse sestavine dobro pregnetemo. Oblikujemo kroglice poljubne velikosti in jih popečemo v ponvi na olivnem olju. Kroglice lahko hranimo v zaprti posodi v hladilniku do 3 dni.
ČAS PRIPRAVE: 15 minut RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Andreja
To je najljubši posladek za našo psičko Lusy. Kroglice so zelo hitro pripravljene in zaradi raznolikih sestavin predstavljajo polnovreden obrok za naše kužke. SESTAVINE: * 100 g mletega mesa * 1 jajce * 1 pest mešanice semen * 1 pest ovsenih kosmičev * 2 žlici naribanega parmezana * olivno olje
OPIS POSTOPKA: Vse sestavine dobro pregnetemo. Oblikujemo kroglice poljubne velikosti in jih popečemo v ponvi na olivnem olju. Kroglice lahko hranimo v zaprti posodi v hladilniku do 3 dni.
ČAS PRIPRAVE: 15 minut RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Andreja Vse sestavine dobro pregnetemo. Oblikujemo kroglice poljubne velikosti in jih popečemo v ponvi na olivnem olju. Kroglice lahko hranimo v zaprti posodi v hladilniku do 3 dni.
Mešanica semen (sončnična, sezamova in lanena semena) slovi po svoji odlični kakovosti. Semena bodo vaš kruh naredila bolj okusen, bolj privlačen na pogled, predvsem pa bolj zdrav.
Ovseni kosmiči so stisnjena semena ovsa. Gre za kulturno rastlino, ki jo ljudje pridelujejo že 3000 let, kar je relativno malo. Oves je tako ena mlajših rastlin, ki jih uporablja človek.
Hladno stiskano oljčno olje sorte Koroneiki iz ekološke pridelave se uvršča v kategorijo ekstra deviških olj superior kvalitete in velja za eno izmed najkakovostnejših vrst oljk na svetu.
Redna cena:14,99 €
Komentarji 0
Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Potrebuješ mojo pomoč?Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.
Komentarji 0