Vroča temna čokolada z malinami
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Vroča temna čokolada z malinami

Sestavine (za 2 porciji):
* 220 g nesladkanega rastlinskega mleka po izbiri
* 110 g temne čokolade s stevijo in malinami
* 15 g kakava criollo
* 1,5 čajne žličke tapioka moke

Opis postopka: V majhnem loncu na srednjem ognju segrejemo mleko, da skoraj zavre. Dodamo čokolado ter zmešajmo, da se raztopi. Dodamo kakav in tapioka moko ter dobro premešajmo z železno metlico za stepanje, da se vse sestavine povežejo in ni več grudic. Vročo čokolado kuhamo na srednjem ognju še par minut, da se malo zgosti. Prelijemo v kozarčke, posujemo s kakavovimi zrni ali malinami ter postrežemo.

RECEPT PRIPRAVILA: Nina S. Zorčič

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.