Veganski tatarski biftek

Oceni objavo z 1 do 5:
(4.5)
Št. ocen: 13

SESTAVINE:   
* 1/2 skodelice kuhane zelene ali rjave leče (lečo skuhamo v slani vodi, splaknemo pod mrzlo vodo in odcedimo)
* 1/2 skodelice vloženih, na soncu sušenih paradižnikov (čim bolj splaknemo olje z njih)
* 1 zelo majhna čebula (ali pol večje čebule)
* 1 strok česna
* 1 žlička gorčice
* 1/2 žličke rdeče paprike v prahu
* 1 žlička kaper (ali več - po okusu)
* 1 žlička olivnega olja
* svež peteršilj
* mleta kumina
* poper
Soli ni treba dodajati, ker so že same sestavine precej slane.

OPIS POSTOPKA: Vse navedene sestavine zmešamo v mešalniku. Preden postrežemo, lahko še okrasimo s kaprami in peteršiljem. 

ČAS PRIPRAVE: 15 min
RECEPT PRIPRAVILA: Maja Alič 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek