Veganska umešana "jajčka"

Oceni objavo z 1 do 5:
(4)
Št. ocen: 1

SESTAVINE:   
* kurkuma
* navaden tofu
* sol
* por
* čebula
* olivno olje
* česen v prahu
* poper
* vegineza (veganska majoneza)  

OPIS POSTOPKA: Na olivnem olju prepražimo por, čebulo in po želji bučko. V drugi posodi nadrobimo tofu, go posolimo, dodamo žličko kurkume in malo česna ter popra v prahu. Stresemo v ponev in še pražimo približno 3 minute. Potem počasi zalijemo z vodo, da je bolj sočno (max 3 žlice). Pražimo in mešamo še par minut. Postrežemo z vegansko majonezo, po želji s kruhom, popraženimi gobami, lečo, zelenjavo...

ČAS PRIPRAVE: 25 min 
RECEPT PRIPRAVILA: Vanja Šantl 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek