Veganska špargljeva juha
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Veganska špargljeva juha

SESTAVINE:
* 2 čebuli
* 2 stroka česna
* 500 g špargljev
* 400 g belega fižola v konzervi (cannelini)

OPIS POSTOPKA: V veliki posodi na olivnem olju popečemo čebulo. Dodamo česen, narezane šparglje in fižol. Vse skupaj začinimo po želji in dobro popečemo. Nato dodamo vodo (količina je odvisna od gostote, ki jo želimo) in kuhamo približno 30min, da se šparglji res zmehčajo. Nato vse skupaj zmiksamo in postrežemo.

ČAS PRIPRAVE: 40 minut
RECEPT PRIPRAVILA:
 Ema Lešnik

* 2 čebuli * 2 stroka česna * 500 g špargljev * 400 g belega fižola v konzervi (cannelini) V veliki posodi na olivnem olju popečemo čebulo. Dodamo česen, narezane šparglje in fižol. Vse skupaj začinimo po želji in dobro popečemo. Nato dodamo vodo (količina je odvisna od gostote, ki jo želimo) in kuhamo približno 30min, da se šparglji res zmehčajo. Nato vse skupaj zmiksamo in postrežemo.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.