Veganska jesenska rižota
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Veganska jesenska rižota

SESTAVINE (za 2 osebi):
* 200 g riža za rižote
* 3 manjši jurčki oz. po želji
* 100 g tofu
* 600 ml jušne osnove (zelenjavna kocka)
* 1 čebula
* 2 stroka česna
* olivno olje

OPIS POSTOPKA: Na čebuli in česnu prepražimo narezane jurčke. Dodamo na koščke narezan tofu. Dodamo riž, da postekleni. Postopoma zalivamo z jušno zelenjavno osnovo, da riž vpija tekočino in rižoto kuhamo toliko časa, kolikor je zapisano na embalaži. Po želji dodatno začinimo. Okrasimo s peteršiljem.

ČAS PRIPRAVE: 30 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Erika Debevec 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.