Vedno najdeš družbo za šport?

Vedno najdeš družbo za šport?

Ljudje se vedno bolj zavedamo pomembnosti gibanja za dobro počutje. So trenutki, ko se raje gibamo sami, da si prečistimo glavo, velikokrat pa si ob sebi želimo družbo.

Ti vedno najdeš družbo za šport?

Meni se je že marsikdaj zgodilo, da je nisem. Želela sem iti v hribe, a nisem našla nikogar. Želela sem iti na partijo tenisa ali badmintona, pa je moj stalni soigralec zbolel. Želela sem osvojiti nove plesne korake, vendar nisem našla nikogar, ki bi šel z menoj. Želela sem igrati odbojko, vendar so bili moji odbojkarski kolegi neresni in je posledično naš stalni termin večkrat odpadel.

Če se najdeš v podobnih situacijah, je portal Migaj zdaj pravi naslov zate ...

Ljubiteljem različnih športov olajšuje rekreacijo, saj pomaga pri iskanju športnih partnerjev. Na ta način posameznik nikoli več ne bo ostal brez rekreacije. Športno aktivnost lahko ponudi vsakdo, in to hitro in brezplačno. Zgolj registriran moraš biti in pripravljen na obilico zabave.

Na portalu Migaj zdaj prideš v stik z ljudmi, ki iščejo družbo, naj bo to z drugimi rekreativci ali z vaditelji. Stran je prilagojena tako individualnim kot tudi ekipnim športom, saj registriranim uporabnikom pokaže, kdo je prijavljen in odšteva prosta mesta. Stran upošteva tudi nivo znanja in morebiten strošek za igrišče. Migaj zdaj partnerji pa lahko ponudijo tudi vodene aktivnosti, za katere zaračunajo strošek vodenja.

Prednost portala v primerjavi z drugimi je predvsem v tem, da je sistem avtomatiziran. Doda se objava, počaka na prijave in nato potrdi kandidate, ki ustrezajo tvojim željam. Sam izpolniš podatke o sebi, več podatkov kot imaš izpolnjenih, večja je verjetnost, da te bo nekdo sprejel.

Se sliši komplicirano? Verjemi, da ni!

Ko prideš na portal, najprej poglej, ali je že kdo objavil tvojo priljubljeno športno dejavnost za dan in uro, ko imaš čas. Če je, se prijavi na to dejavnost in počakaj, da te ponudnik želene aktivnosti sprejme.

Druga možnost je, da sam objaviš aktivnost in počakaš, da se drugi prijavijo pri tebi. Aktivnosti so lahko javne ali zasebne. Če že imaš izoblikovano družbo prijateljev za posamezen šport, lahko na portalu ustvariš skupino prijateljev in pošlješ objavo o aktivnosti samo njim.

Ni treba, da izgubljaš ure in ure z iskanjem soigralcev, če lahko povabilo pošlješ vsem naenkrat in nato izbereš tiste, ki ti najbolj ustrezajo. Sicer obstajajo različne FB-javne in zaprte skupine, ampak na njih se ti lahko odzovejo ljudje, ki jih nočeš. Tukaj pa imaš ti izbiro, da potrdiš samo tiste, ki jih želiš ti, brez slabe volje.

Portal Migaj zdaj primarno ni namenjen iskanju dolgotrajnega športnega partnerja, čeprav lahko najdeš tudi to. Sama sem našla stalnega partnerja za tenis. Predvsem je namenjen temu, da najdeš športno družbo na točno določen dan. Ko se ti po domače povedano "zalušta" športati in bi bil greh, da bi na lep sončen dan ostali doma.

Poskusi, izgubiti ne moreš nič, lahko samo pridobiš odlično družbo in narediš nekaj zase.

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.