Tunina solatka na hitro

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

Odlična in zelo hitro pripravljena solata. Pripravite si jo lahko zjutraj v 5 minutah in jo nesete v službo.
 
SESTAVINE: 
* zelena solata
* pol stroka česna
* 1 korenček
* 1 tuna
* pest arašidov 
* malo sira 
* bučno olje
* kis ali limonin sok
* sol in poper
 
OPIS POSTOPKA: Zeleno solato operemo in jo natrgamo v skledo, dodamo dobro narezan česen. Korenček olupimo in ga narežemo na kolobarje. v skledo dodamo še tuno, pest arašidov in na kockice narezan sir. Vse skupaj prelijemo z bučnim oljem, kisom, soljo in po želji poprom.
Če si solato nesete v službo predlagam, da pripravite posebej solato in v poseben kozarček preliv. Solato zmešajte tik preden jo boste pojedli.
 
ČAS PRIPRAVE: 5 min 
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Alja

Odlična in zelo hitro pripravljena solata. Pripravite si jo lahko zjutraj v 5 minutah in jo nesete v službo.   SESTAVINE:  * zelena solata* pol stroka česna* 1 korenček* 1 tuna* pest arašidov * malo sira * bučno olje* kis ali limonin sok* sol in poper   OPIS POSTOPKA: Zeleno solato operemo in jo natrgamo v skledo, dodamo dobro narezan česen. Korenček olupimo in ga narežemo na kolobarje. v skledo dodamo še tuno, pest arašidov in na kockice narezan sir. Vse skupaj prelijemo z bučnim oljem, kisom, soljo in po želji poprom.Če si solato nesete v službo predlagam, da pripravite posebej solato in v poseben kozarček preliv. Solato zmešajte tik preden jo boste pojedli.   ČAS PRIPRAVE: 5 min RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Alja Zeleno solato operemo in jo natrgamo v skledo, dodamo dobro narezan česen. Korenček olupimo in ga narežemo na kolobarje. v skledo dodamo še tuno, pest arašidov in na kockice narezan sir. Vse skupaj prelijemo z bučnim oljem, kisom, soljo in po želji poprom.Če si solato nesete v službo predlagam, da pripravite posebej solato in v poseben kozarček preliv. Solato zmešajte tik preden jo boste pojedli.  
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek