Testenine z rdečo lečo, limoninim sokom ter meliso
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Testenine z rdečo lečo, limoninim sokom ter meliso

SESTAVINE: 
* olivno olje
* 1 čebula
* 120 g sveže oluščene rdeče leče
* 500 g testenin
* sol
* sok polovice limone
* 260 ml smetane za kuhanje
* sveža melisa, timijan  


OPIS POSTOPKA: Na olivnem olju popražimo čebulo da postekleni. Dodajmo rdečo lečo, sok limone ter začinimo s soljo. Občasno premešamo in pustimo 10 minut. Na koncu dodamo svež šop nasekljane melise, timijana ter smetano za kuhanje. Testenine skuhamo al dente v večji količini vrele slane vode. 

ČAS PRIPRAVE: 25 min 
RECEPT PRIPRAVILA: Ines Zadravec 

  * olivno olje * 1 čebula * 120 g sveže oluščene rdeče leče * 500 g testenin * sol * sok polovice limone * 260 ml smetane za kuhanje * sveža melisa, timijan    Na olivnem olju popražimo čebulo da postekleni. Dodajmo rdečo lečo, sok limone ter začinimo s soljo. Občasno premešamo in pustimo 10 minut. Na koncu dodamo svež šop nasekljane melise, timijana ter smetano za kuhanje. Testenine skuhamo al dente v večji količini vrele slane vode. 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.