''Tenstan'' stročji fižol
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

''Tenstan'' stročji fižol

SESTAVINE:

* stročji fižol

* 1 čebula

* olivno olje

* 1 kisla smetana

* 2 jajci

* sol

* peteršilj



OPIS POSTOPKA: Stročji fižol očistimo, ga skuhamo (prb. 15 minut v vreli vodi) ter odcedimo. V posodici razžvrkljamo jajca in vmešamo kislo smetano ter solimo. V veliki ponvi prepražimo čebulo do zlate barve, ter nanjo sesujemo fižol. Na hitro malo popražimo in prelijemo z jajci ter kislo smetano. Mešamo toliko časa, da jajca zakrknejo (ne predolgo, da ni jed presuha). Postrežemo lahko s svežim petršiljem.

ČAS PRIPRAVE: 30 minut

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Andreja  


,* stročji fižol ,* 1 čebula ,* olivno olje ,* 1 kisla smetana ,* 2 jajci ,* sol ,* peteršilj , , Stročji fižol očistimo, ga skuhamo (prb. 15 minut v vreli vodi) ter odcedimo. V posodici razžvrkljamo jajca in vmešamo kislo smetano ter solimo. V veliki ponvi prepražimo čebulo do zlate barve, ter nanjo sesujemo fižol. Na hitro malo popražimo in prelijemo z jajci ter kislo smetano. Mešamo toliko časa, da jajca zakrknejo (ne predolgo, da ni jed presuha). Postrežemo lahko s svežim petršiljem.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.