Supernjam čokoladica
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Supernjam čokoladica

SESTAVINE:

* 10g kokosovega olja

* 25g whey okus čokolada

* 20g suhih sliv

* 5g psiliuma/indijskega trpotca

* 10g ekstrudirane kvinoje

* 10g kakava v prahu

* 30g temne čokolade




OPIS POSTOPKA: Najprej stopimo kokosovo maslo (olje) skupaj s temno čokolado. Tej masi dodamo kakav v prahu, psilium in pa whey. V pekač (velikosti 5x9cm) na dno položimo nasekljane suhe slive ter jih prelijemo z mešanico čokolade, ki smo jo raztopili. Potresemo z ekstrudirano kvinojo in damo v hladilnik, da se strdi.



Hranilna vrednost: - 530 kCal - 30 B, 35 OH, 30 M, 15g vlaknin

* Hranilna vrednost je precej odvisna od tega, kakšen kakav in katero čokolado uporabimo. Priporočam da se malce poigrate z razmerji, če hočete npr. manj M ali več B.



ČAS PRIPRAVE: 15 minut

RECEPT PRIPRAVIL: Jasmin Zorko  


,* 10g kokosovega olja ,* 25g whey okus čokolada ,* 20g suhih sliv ,* 5g psiliuma/indijskega trpotca ,* 10g ekstrudirane kvinoje ,* 10g kakava v prahu ,* 30g temne čokolade , , Najprej stopimo kokosovo maslo (olje) skupaj s temno čokolado. Tej masi dodamo kakav v prahu, psilium in pa whey. V pekač (velikosti 5x9cm) na dno položimo nasekljane suhe slive ter jih prelijemo z mešanico čokolade, ki smo jo raztopili. Potresemo z ekstrudirano kvinojo in damo v hladilnik, da se strdi. Hranilna vrednost: - 530 kCal - 30 B, 35 OH, 30 M, 15g vlaknin * Hranilna vrednost je precej odvisna od tega, kakšen kakav in katero čokolado uporabimo. Priporočam da se malce poigrate z razmerji, če hočete npr. manj M ali več B.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.