Šparglji s tuno, albuminsko skuto in mandlji
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Šparglji s tuno, albuminsko skuto in mandlji

SESTAVINE:

* šparglji

* albuminska skuta

* tuna (1 konzerva 80g)

* mandlji

* himalajska sol

* kokosovo olje



OPIS POSTOPKA: Najprej odstranimo olesenel del špargljev, jih operemo, narežemo na manjše koščke ter skuhamo v vreli osoljeni vodi 5 do 10 minut ali pripravimo na vodni pari. Medtem, ko se šparglji kuhajo, prepražimo mandlje na kokosovem olju in ko je vse gotovo, dodamo albuminsko skuto in tuno iz konzerve ter vse skupaj premešamo.



RECEPT SESTAVILA: Sandra Zadravec


,* šparglji ,* albuminska skuta ,* tuna (1 konzerva 80g) ,* mandlji ,* himalajska sol ,* kokosovo olje , , Najprej odstranimo olesenel del špargljev, jih operemo, narežemo na manjše koščke ter skuhamo v vreli osoljeni vodi 5 do 10 minut ali pripravimo na vodni pari. Medtem, ko se šparglji kuhajo, prepražimo mandlje na kokosovem olju in ko je vse gotovo, dodamo albuminsko skuto in tuno iz konzerve ter vse skupaj premešamo.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.