Široki rezanci s tuno

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

Tale enostaven recept za okusno pašto s tuno bo še posebej dobrodošel na dopustu. Otroci jo naravnost obožujejo. Odlično in hitro pripravljeno!
 
SESTAVINE:
1 velika čebula
* 2 sesekljana zrela paradižnika ali konzerva pelatov
* 1 žlica paradižnikove mezge
* 2 korenčka
* žlička bio mediteranske soli
* 500 g širokih rezancev
* parmezan
 
OPIS POSTOPKA: Prepražimo 1 veliko čebulo (lahko kar na olju iz tunine konzerve), dodamo 2 sesekljana zrela paradižnika ali konzervo pelatov, žlico mezge, dva na kolobarje narezana korenčka (ali drobno naribana, če ga kdo ne mara), žličko Bio mediteranske soli in malo pokuhamo. Medtem damo kuhat testenine. Čisto ob koncu dodamo v omako 2 konzervi odcejene tune in nato še testenine. Premešamo, na krožniku pa lahko posujemo še s parmezanom.

RECEPT SESTAVILA: Barbio's Barbara Meža

Tale enostaven recept za okusno pašto s tuno bo še posebej dobrodošel na dopustu. Otroci jo naravnost obožujejo. Odlično in hitro pripravljeno!   SESTAVINE:* 1 velika čebula* 2 sesekljana zrela paradižnika ali konzerva pelatov* 1 žlica paradižnikove mezge* 2 korenčka* žlička bio mediteranske soli* 500 g širokih rezancev* parmezan   OPIS POSTOPKA: Prepražimo 1 veliko čebulo (lahko kar na olju iz tunine konzerve), dodamo 2 sesekljana zrela paradižnika ali konzervo pelatov, žlico mezge, dva na kolobarje narezana korenčka (ali drobno naribana, če ga kdo ne mara), žličko Bio mediteranske soli in malo pokuhamo. Medtem damo kuhat testenine. Čisto ob koncu dodamo v omako 2 konzervi odcejene tune in nato še testenine. Premešamo, na krožniku pa lahko posujemo še s parmezanom.RECEPT SESTAVILA: Barbio's Barbara Meža Prepražimo 1 veliko čebulo (lahko kar na olju iz tunine konzerve), dodamo 2 sesekljana zrela paradižnika ali konzervo pelatov, žlico mezge, dva na kolobarje narezana korenčka (ali drobno naribana, če ga kdo ne mara), žličko Bio mediteranske soli in malo pokuhamo. Medtem damo kuhat testenine. Čisto ob koncu dodamo v omako 2 konzervi odcejene tune in nato še testenine. Premešamo, na krožniku pa lahko posujemo še s parmezanom.
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek