VIDEO: Sirni kruhki brez moke
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

VIDEO: Sirni kruhki brez moke

2

Mmmm...tale recepte je božanski in enostaven za pripravo. Pridejo tako super puhaste teksture. Recept vsebuje zelo malo ogljikovih hidratov in je primeren tudi za LCHF način prehranjevanja ter za vse, ki ne smejo uživati glutena.

Spodaj najdeš tudi video recept s pripravo sirnih kruhkov, ki sva ga posneli skupaj z Indiro Ekić. V videu pa najdeš še dva druga recepta.

SESTAVINE:
* 4 žličke konjak glukomanana v prahu
* 1 žlica pecilnega praška
* 80 g naribanega parmezana 
* 3 jajca
* 1 žlica olivnega olja
* 3 žlice vode
* ščepec soli

OPIS POSTOPKA: Z mešalnikom penasto vmešamo jajca. Nato dodamo vodo, olivno olje, sol in pecilni prašek ter premešamo. Vklopimo mešalnik in med miksanjem počasi dodajmo 4 žličke konjak glukomanana. Na koncu dodamo še nariban parmezan. Dobljeno testo prelijemo v namaščen pekač za mafine (6 do 8 kosov). Pečemo na 180 stopinj 15 minut. 

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Nastja 

P.S.: Recept za jagodni puding brez kuhanja, ki je prav tako v spodnjem videju najdeš TUKAJ. 

 

* 4 žličke konjak glukomanana v prahu * 1 žlica pecilnega praška * 80 g naribanega parmezana  * 3 jajca * 1 žlica olivnega olja * 3 žlice vode * ščepec soli  Z mešalnikom penasto vmešamo jajca. Nato dodamo vodo, olivno olje, sol in pecilni prašek ter premešamo. Vklopimo mešalnik in med miksanjem počasi dodajmo 4 žličke konjak glukomanana. Na koncu dodamo še nariban parmezan. Dobljeno testo prelijemo v namaščen pekač za mafine (6 do 8 kosov). Pečemo na 180 stopinj 15 minut. 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (2)

Marija Starič

Zelo smo vsi v družini zadovoljni, sin je shujsal, po tej prehrani 18kg, jaz 12 , Hvala za vse recepte lp

MARIJA KOZMUS

Pozdravljene
Od začetka do danes je velik napredek v spletni trgovini Malinca. Občudujem vaše prizadevanje za zdrav način življenja. Hvaležna sem vam za brezglutenske izdelke in recepte brez moke,
Želim vam veliko uspeha,in dobre volje ter da vam dobrih idej ne bo zmanjkalo.
Z veseljem bom kupovala pri vas ,zdaj pa vas prisrčno pozdravljam
Marija Kozmus