Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Zavrti kolo sreče

Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Vpiši svoj email, zavrti kolo in preizkusi svojo srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo do nedelje (15.6.) do polnoči
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone ter na pakete 1+1 gratis (Lepotni miks in Serum za lasišče).

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

VIDEO: Sirni kruhki brez moke
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

VIDEO: Sirni kruhki brez moke

Mmmm...tale recepte je božanski in enostaven za pripravo. Pridejo tako super puhaste teksture. Recept vsebuje zelo malo ogljikovih hidratov in je primeren tudi za LCHF način prehranjevanja ter za vse, ki ne smejo uživati glutena.

Spodaj najdeš tudi video recept s pripravo sirnih kruhkov, ki sva ga posneli skupaj z Indiro Ekić. V videu pa najdeš še dva druga recepta.

SESTAVINE:
* 4 žličke konjak glukomanana v prahu
* 1 žlica pecilnega praška
* 80 g naribanega parmezana 
* 3 jajca
* 1 žlica olivnega olja
* 3 žlice vode
* ščepec soli

OPIS POSTOPKA: Z mešalnikom penasto vmešamo jajca. Nato dodamo vodo, olivno olje, sol in pecilni prašek ter premešamo. Vklopimo mešalnik in med miksanjem počasi dodajmo 4 žličke konjak glukomanana. Na koncu dodamo še nariban parmezan. Dobljeno testo prelijemo v namaščen pekač za mafine (6 do 8 kosov). Pečemo na 180 stopinj 15 minut. 

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Nastja 

P.S.: Recept za jagodni puding brez kuhanja, ki je prav tako v spodnjem videju najdeš TUKAJ. 

 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti