Sadni kozarec
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Sadni kozarec

SESTAVINE:

* 1 banana

* 100g gozdnih sadežev (jagode, borovnice, robide ... - kar imate na voljo)

* kokosova moka

* 2,5 dcl tekočega jogurta (1,3 % m.m.)

* hrustljavi kosmiči - granola (sama jo delam doma, z ovsenimi kosmiči, oreščki in sezamovimi, lanenimi, sončničnimi ter bučnimi semeni)

* chia semena




OPIS POSTOPKA: Najprej v posodi s paličnim mešalnikom zmiksamo gozdne sadeže in 1,5 dcl tekočega jogurta, nazadnje pa vmešamo še pest chia semen. Maso prelijemo v kozarec, povrhu potrosimo kosmiče oz. granolo. Nato zmiksamo banano in preostanek jogurta, ki smo mu dodali nekaj kokosove moke. Dobimo gosto kokosovo - bananino zmes, ki jo prilijemo v kozarec. Po želji okrasimo z banano in mešanico semen.



ČAS PRIPRAVE: 10 minut

RECEPT PRIPRAVILA: Maša Strožer  


,* 1 banana ,* 100g gozdnih sadežev (jagode, borovnice, robide ... - kar imate na voljo) ,* kokosova moka ,* 2,5 dcl tekočega jogurta (1,3 % m.m.) ,* hrustljavi kosmiči - granola (sama jo delam doma, z ovsenimi kosmiči, oreščki in sezamovimi, lanenimi, sončničnimi ter bučnimi semeni) ,* chia semena , , Najprej v posodi s paličnim mešalnikom zmiksamo gozdne sadeže in 1,5 dcl tekočega jogurta, nazadnje pa vmešamo še pest chia semen. Maso prelijemo v kozarec, povrhu potrosimo kosmiče oz. granolo. Nato zmiksamo banano in preostanek jogurta, ki smo mu dodali nekaj kokosove moke. Dobimo gosto kokosovo - bananino zmes, ki jo prilijemo v kozarec. Po želji okrasimo z banano in mešanico semen.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.