Rižota s piščancem iz ekonomlonca
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Rižota s piščancem iz ekonomlonca

SESTAVINE:
* pol stebla pora
* 200 g piščančjih prsi
* 1 skodelica riža
* 1 dcl belega vina
* 2 skodelici jušne osnove
* 1 skodelica zamrznjenega graha
* 1 skodelica zamrznjenega brokolija
* maslo + parmezan

OPIS POSTOPKA: Por in piscanca preprazimo, dodano riz in zalijemo z vinom ter jusno osnovo. Dodano se zmrznjen grah in brokoli, pokrijemo s pokrovom ekonom lonca in kuhamo cca 10 minut. Ko je rižota kuhana dodamo še maslo in parmezan.

ČAS PRIPRAVE: 25 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Ana Zrimšek (Prehranazadva)

* pol stebla pora * 200 g piščančjih prsi * 1 skodelica riža * 1 dcl belega vina * 2 skodelici jušne osnove * 1 skodelica zamrznjenega graha * 1 skodelica zamrznjenega brokolija * maslo + parmezan  Por in piscanca preprazimo, dodano riz in zalijemo z vinom ter jusno osnovo. Dodano se zmrznjen grah in brokoli, pokrijemo s pokrovom ekonom lonca in kuhamo cca 10 minut. Ko je rižota kuhana dodamo še maslo in parmezan.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.