Prosena kaša z jagodnim prelivom
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Prosena kaša z jagodnim prelivom

SESTAVINE (za 1 osebo):

* 5 žlic prosene kaše

* cca 2 dl mleka/vode

* ščepec soli

* 1 žlička kakava

* 1 žlička kokosovega sladkorja

* 50 g jagod

* ½ banane

* 1 žlička oluščenih konopljinih semen

* 1žlička kakavovih zrnc



OPIS POSTOPKA: Kašo namočimo v vodo in jo pustimo stati nekaj časa (lahko čez noč). Odcejeno kašo stresemo v vrelo mleko ali vodo. Rahlo posolimo in počasi kuhamo približno 20 minut, da se kaša zmehča. V kašo vmešamo kokosov sladkor in kakav. Jagode s paličnim mešalnikom zmiksamo in prelijemo čez kašo. Dodamo še na kolobarje narezane banane. Posujemo lahko z oluščenimi konopljinimi semeni in kakavovimi zrnci.

RECEPT SESTAVILA: Malinca Andreja


Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.