Polnozrnate testenine z piščančjo-zelenjavno omako

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

SESTAVINE:Polnozrnate testenine z piščančjo-zelenjavno omako
* polnozrnate testenine
* zelena bučka
* pelati
* piščančje meso
* rdeča čebula
* kokosova maščoba oz olje
* sol
* poper
* rožmarin
* bazilika
* peteršilj


OPIS POSTOPKA: Na kokosovi maščobi pražimo na drobno narezano rdečo čebulo. Ko čebula postekleni ji dodamo na koščke narezano piščančje meso. Med praženjem malo pomešamo. Ko je meso pečeno dodamo na kocke narezano bučko in jo na hitro popražimo z mesom in začinimo s soljo, poprom, baziliko, peteršiljem in rožmarinom. Nato dodamo se pelate, premešamo in ko zavre je omaka končana.

Testenine pa skuhamo v vreli slani vodi toliko časa kot je zapisano na embalaži oziroma da so kuhane.

ČAS PRIPRAVE: 45 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Kristina Jusic

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek