Polnjene piščančje prsi
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Polnjene piščančje prsi

SESTAVINE:

* piščančje prsi

* kruh

* peteršilj

* mleko

* česen

* čebula

* olivno olje

* himalajska sol

* poper

* mešanica začimb mehiški chipotle



OPIS POSTOPKA: V vsako polovico piščančjih prsi vrežemo žepek. V posodici zmešamo na koščke narezan kruh, nasesekljan peteršilj, česen in čebulo, nato vse skupaj zalijemo z 2 žlicama mleka in žlico olivnega olja, ter malo posolimo in popramo. Maso dobro pregnetemo z rokami. Nato jo z žličko napolnimo v žepek piščančjih prsi in luknjo zapremo z zobotrebci. Meso nato še posolimo, popramo, jaz sem dodala še mešanico začimb mehišli chipotle in rahlo premažemo z olivnim oljem. Jaz sem meso pekla na žaru, nekje približno 20 minut. Spečemo ga lahko tudi v pečici vendar je potem čas pečenja daljši.

ČAS PRIPRAVE: 40 min

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Alja


,* piščančje prsi ,* kruh ,* peteršilj ,* mleko ,* česen ,* čebula ,* olivno olje ,* himalajska sol ,* poper ,* mešanica začimb mehiški chipotle , , V vsako polovico piščančjih prsi vrežemo žepek. V posodici zmešamo na koščke narezan kruh, nasesekljan peteršilj, česen in čebulo, nato vse skupaj zalijemo z 2 žlicama mleka in žlico olivnega olja, ter malo posolimo in popramo. Maso dobro pregnetemo z rokami. Nato jo z žličko napolnimo v žepek piščančjih prsi in luknjo zapremo z zobotrebci. Meso nato še posolimo, popramo, jaz sem dodala še mešanico začimb mehišli chipotle in rahlo premažemo z olivnim oljem. Jaz sem meso pekla na žaru, nekje približno 20 minut. Spečemo ga lahko tudi v pečici vendar je potem čas pečenja daljši.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.