Pizza z bučnim testom

Oceni objavo z 1 do 5:
(4.2)
Št. ocen: 6

SESTAVINE:
Testo za 1 osebo:

* 1 bučka
* 1 jajce
* 2 žlici mletih ovsenih kosmičev
* pest naribanega sira (trapista)
* 1 žlica psilliuma
* začimbe po okusu
Nadev:
* češnjev paradižnik
* mozzarela
* bazilika
* origano 

PRIPRAVA: Za testo naribamo bučko, jo posolimo in pustimo stati, da spusti vodo. Nato jo ožamemo, dodamo ostale sestavine za testo in na peki papirju oblikujemo pizzo. Pečemo na 200 stopinj približno 15 min, oziroma tako dolgo, da se zapeče. Vzamemo iz pečice, obložimo po želji, vrnemo v pečico, da se sir po vrhu raztopi. Potresemo s svežo baziliko in serviramo.

ČAS PRIPRAVE: 30 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Polona Valh

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek