Piščanec v pehtranovi omaki

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

SESTAVINE:
* piščančji file
* 1 čebula
* smetana za kuhanje
* pehtran
* biogetta
 
OPIS POSTOPKA: Na maslu svetlo popražimo čebulo. Piščančji file narežemo na rezine ali kocke in ga dodamo k čebuli hkrati s precejšnjo količino svežega ali suhega pehtrana in pol žličke Biogette (če ni dovolj slano, jo lahko dodamo še kasneje). Popražimo in podušimo, da se meso dodobra skuha, nato dodamo še smetano za kuhanje in čisto na kratko pokuhamo. Postrežemo lahko s pire krompirjem, zelenjavnim rižem ali z njoki, zraven pa paše tudi solata. Zelo enostavno in hitro pripravljeno, obenem pa neverjetno okusno!

RECEPT SESTAVILA: Barbio's Barbara Meža

SESTAVINE:* piščančji file* 1 čebula* smetana za kuhanje* pehtran* biogetta   OPIS POSTOPKA: Na maslu svetlo popražimo čebulo. Piščančji file narežemo na rezine ali kocke in ga dodamo k čebuli hkrati s precejšnjo količino svežega ali suhega pehtrana in pol žličke Biogette (če ni dovolj slano, jo lahko dodamo še kasneje). Popražimo in podušimo, da se meso dodobra skuha, nato dodamo še smetano za kuhanje in čisto na kratko pokuhamo. Postrežemo lahko s pire krompirjem, zelenjavnim rižem ali z njoki, zraven pa paše tudi solata. Zelo enostavno in hitro pripravljeno, obenem pa neverjetno okusno!RECEPT SESTAVILA: Barbio's Barbara Meža Na maslu svetlo popražimo čebulo. Piščančji file narežemo na rezine ali kocke in ga dodamo k čebuli hkrati s precejšnjo količino svežega ali suhega pehtrana in pol žličke Biogette (če ni dovolj slano, jo lahko dodamo še kasneje). Popražimo in podušimo, da se meso dodobra skuha, nato dodamo še smetano za kuhanje in čisto na kratko pokuhamo. Postrežemo lahko s pire krompirjem, zelenjavnim rižem ali z njoki, zraven pa paše tudi solata. Zelo enostavno in hitro pripravljeno, obenem pa neverjetno okusno!
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek