Piščančji trakci s šparglji in bučkami
SESTAVINE:
* 400 g piščančjih trakcev
* 200 g špargljev
* 1 bučka
* pest oliv
* olivno olje
* paprika v prahu
* sol
* poper
* parmezan pecorino
OPIS POSTOPKA: Pečico segrejemo na 210 stopinj. Pripravimo piščančje trakce: V posodi zmešamo piščančje trakce, 2 žlici olivnega olja, žličko paprike v prahu, sol in poper. Piščančje trakce stresemo v pekač. Operemo šparglje in bučko. Špargljem odrežemo olesenele dele in narežemo na 3 cm velike koščke. Bučko narežemo na trakove. Zelenjavo dodamo piščančjim trakcem in vse dobro premešamo. Pečemo 25 minut. 10 minut pred koncem pečenja v pekač dodamo olive. Postrežemo z naribanim parmezanom.
ČAS PRIPRAVE: 30 min
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Anja
Komentarji (0)